Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
buda başka açıdan görünüm

resim774mr6.jpg

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
masallah ne guzel bir sofra afiyet seker olmustur insaallah...

ortadaki benim pizzama benzemis birazcik .. :)

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
aaaa yaaaaa ne oli zehra aney niye yazmadın bu menüyü benim yaptığımı hazırladıgımı pastayı yapmak için okadar uraştımı aşk olsun:D bu arada yandan benim aldıgım hediyede gözükmüş:D nerdeyse çamaşırları bile bana yıkatıcaklardı zor kaçtm be:D

şaka bir yanaaa çok memnun kaldım allah razı olsun harika geçti orda zaman dolu dolu zehra ablanın ve başagın samimiyeti içtenliği bizi çok memnun etti. inş en kısa zamanda tekrar görüşücez tabi bu sefer onlarda değil onlar beni çok çalıştırdı:D bida buluşursak bize gelsinler. :D ;)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : mabed
aaaa yaaaaa ne oli zehra aney niye yazmadın bu menüyü benim yaptığımı hazırladıgımı pastayı yapmak için okadar uraştımı aşk olsun:D bu arada yandan benim aldıgım hediyede gözükmüş:D nerdeyse çamaşırları bile bana yıkatıcaklardı zor kaçtm be:D

şaka bir yanaaa çok memnun kaldım Allah razı olsun harika geçti orda zaman dolu dolu zehra ablanın ve başagın samimiyeti içtenliği bizi çok memnun etti. inş en kısa zamanda tekrar görüşücez tabi bu sefer onlarda değil onlar beni çok çalıştırdı:D bida buluşursak bize gelsinler. :D ;)

ayyy tüh bak ben bunları unutmuşum yazmayı evet kardeşlerim bütün menü mabedimin elinden geçti hatta duanuruda o karşıladı bak onu unuttuk söylemeyi :)))))))
evet bemim güzel kızlarım bize çok güzel hediyeler getirmişler ALLAH cc razı olsun...bizde size gelince başağı sokarız mutfa dimi ama...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Arkanızdakiler yok (Yediginiz önünüzde yemediğiniz arkanızda :p )
Cihan abi mısır yolculugu pek güzel olmayacak gibi sen buralara gel en iyisi bi kar yüzü görmüş olursun :p

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ORiJiNAL YAZARI : mabed

şaka bir yanaaa çok memnun kaldım Allah razı olsun harika geçti orda zaman dolu dolu zehra ablanın ve başagın samimiyeti içtenliği bizi çok memnun etti. inş en kısa zamanda tekrar görüşücez tabi bu sefer onlarda değil onlar beni çok çalıştırdı:D bida buluşursak bize gelsinler. :D ;)

Ablacım seni cok yorduk hakkını helal et. Mihribancım da bulaşıkları yıkadı.Ay haklarınızı helal edin.Sizin gibi misafirler her gün gelsin canım. Duacım da çok tatlı sizler gibi maşallah.Tanışmak cok güzeldi.
Kaliteli sitemizin kaliteli üyeleri.Ne güzel dimi.

Gelemeyen bayan kardeşlerimizi de yolları ne zaman düşerse bekleriz seve seve. =)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ORiJiNAL YAZARI : @Cihan**
masAllah ne guzel bir sofra afiyet seker olmustur insaAllah...

ortadaki benim pizzama benzemis birazcik .. :)

O ortadaki bi kere yaş pasta :p

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Güzel bir buluşma olmuş..Allah muhabbetinizi bozmasın..
Erkekler olarakta Mısır'^da yaparız bir gün inş:D

Üst Alt