Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

hattap...

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
selamünaleyküm ümmeti müslimiğin
ben hattap ağlamaktan içim dışıma çıktı allah bana şehitlik mertebesin nasip etmeyecek firdevsin genç varislerinden olamıyacağım sırtıstü çok yattım çok sefa sürdüm

Türkiye'de ki Müslümanların birbirini ''TEKFİR'' ettiği veya Kınadığı şu sıralarda Dünyanın kim bilir neresinde bir Müslümanın ''IRZINA veya NAMUSUNA'' saldırılmakta çocuklarının gözleri Önünde hiç bir Mahluka yakışmayacak derecede bir ''Aşşağılanmaya Maruz Bırakılmaktalar'' - Kim bilir hangi Müslüman kardeşimin Cihad ederken ''Gözlerine kör bir Kurşun'' isabet etmektedir.

-Biz Türkiye'de ki Müslümanlar birbirimizi ''TEKFİR'' ederken kim bilir hangi Misyoner o insanı ''TEBLİĞ'' etmektedir..

-Bizler birbirine ''DELİL'' sunma yarışındayken hangi ''MÜCAHİD'' Bizim bu halimizi Rabbine Havale etmektedir.

-Bizler ''Bilgisayarlarımızın Klavyeleri ile istediğimiz yazıyı ancak birbirimize galip gelmek için yazarken... Kafirler ise Zehirlerini apaçık istediği ''MEYDAN'' dan Kitlelere ''ŞİRKİ ve KÜFRÜ'' nü saçmaktalardır,Bombalarını Camiilerimize ,Roketlerini Evlerimize ,Uçaklarıyla Kentlerimize Mukaddes olan ne varsa Saldırmaktalardır... )
Nimet verilen Kullardan olma SAVAŞIDIR ...Cihad'ın tarifi budur ''NİMET VERİLEN KULLARDAN'' olma yarışı,en kısa şekilde bunu söyleyebiliriz..

-DİL 'imizin Eza ve Cefası sonucu katlanacağımız Azab'ı düşünelim,Türkiye'deki Müslüman Gençlerin ( Çalışan ve Çırpınan Kardeşlerimi bundan Tenzih ederim )en çok çalıştırdıkları Uzuvlardan birisi ''DİL'' ve Dil ile ''Allah-SubhanaHu ve Teala- ya nasıl yaklaşacağız? Cahiliyye Toplumunu toptan ''TEKFİR'' etmekle Cihad ettiğimizi mi sanıyoruz ,Eğer böyle düşünüyorsak ''ZAN'' dan sakınmalıyız
Mücahid'in şehadeti yaşadığı cahiliye toplumun ve bende müslümanlardanım diyen fakat müslümanların içinde bulundukları zilletten kurtulması için kılını bile kıpırdatmayan insanlara karşı bir ihtar ve direnişin yeniden ayaklanışı olacaktır inşallah. Allah Mücahid'in ve tüm şehidlerimizin şehadetlerini kabul etsin. O'nun şehadetini tüm insanlığa bir nûr, Allah düşmanlarına da ateş kılsın inşaallah.

Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyin. Hayır, onlar diridirler. Fakat siz sezemezsiniz.
blank.gif

3:157 - Eğer Allah yolunda öldürülür veya ölürseniz, Allah'ın bağışlaması ve rahmeti, (sizin için) onların topladıkları (dünyalıkları)ndan daha hayırlıdır.
blank.gif

3:169 - Allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanma. Bilakis onlar diridirler, Rab'leri katında rızıklanmaktadırlar.
ALLAH-Subhanahu ve Teala - ŞEHADETİNİ KABUL ETSİN KARDEŞİM...

NE ŞEREFLİ BİR YOLDA ŞEHİT EDİLDİN.

RABBİM BİZEDE NASİP ETSİN

ALLAHUMME AMİN

Üst Alt