Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Aslında dönüp dolaşıp geldiğim nokta aynı. Ben kendi çevremde dönüyorum. Herkes aynı bana uzaklıkları, sevgileri, yakınlıkları, ben uzaklaşıp yakınlaştıkça onların uzaklaşıp yakınlaştıklarını düşünüyorum. Benim baktığım noktadan bakmalarını istiyorum hayata. Eminim onlarda benim için aynı şeyi istiyorlardır. Bulunduğum yere ait miyim? Aitlik duygusu nasıl bir şey bilmiyorum. Kaçıp kurtulacağımı düşünüyorum komik bir şekilde. Ben içimden geçenleri anlatamazken sevmeye çalışıyorum var gücümle. Aslında öğreniyorum ki kimseyi sevmiyorum. Yılgınlıklarıma kelime yok. Dayanacak dal yok benim için. İçimdeki beni korkmadan itiraf etmek istiyorum ama nafile. Açığa çıkmaktan korkuyorum. Kendimle yüzleşirken asıl benden nefret etmekten korkuyorum. Hepinize inat güçlüyüm işte. Tüm acılarınıza aldırmıyorum.

Her vazgeçiş yeni bir acı. Ama öğrendim vazgeçmeyi de. Yıllar geçtikçe daha çok acı öğretiyorum yüreğime. Yüreğim kavrulurken büyüyor olgunlaşıyorum bende. Ama hayaller kurmaktan vazgeçmiyorum. Dualarımdan vazgeçmiyorum. Değiştin diyorsun ya?... Değişmeyen kim kaldı söylesene& Herkes değişiyor eninde sonunda. Kimse bıraktığın gibi olmuyor. Sen gitmeyi tercih ettin ve diledin ki döndüğünde de bıraktığın gibi olayım. Maalesef. Hiç bir zaman bıraktığınla, bulduğun aynı olmuyor. Zaman hızla akıp gidiyor. Yaralara merhem bulunuyor. Acı çekmekten üzülüp ağlamaktan yoruluyor insan.

Dostlarımla uçurtmalar uçuruyorum ben artık yüreğime. Her yeni güne yeni başlangıçlar yazıyorum. Adıyorum yazılarımı sahiplerine. Güneşe hasret bir şehirde iLkBaHaR olmayı hayal ediyorum. Delirdiğimi düşünenlere inat varım diyorum. Bilmediğim görmediğim bir şehirde hayaller kuruyorum. Gelecek biliyorum beklenenler. Ama ben artık beklemiyorum&

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Her vazgeçiş yeni bir acı. Ama öğrendim vazgeçmeyi de. Yıllar geçtikçe daha çok acı öğretiyorum yüreğime. Yüreğim kavrulurken büyüyor olgunlaşıyorum bende. Ama hayaller kurmaktan vazgeçmiyorum. Dualarımdan vazgeçmiyorum. Değiştin diyorsun ya?... Değişmeyen kim kaldı söylesene& Herkes değişiyor eninde sonunda. Kimse bıraktığın gibi olmuyor. Sen gitmeyi tercih ettin ve diledin ki döndüğünde de bıraktığın gibi olayım. Maalesef. Hiç bir zaman bıraktığınla, bulduğun aynı olmuyor. Zaman hızla akıp gidiyor. Yaralara merhem bulunuyor. Acı çekmekten üzülüp ağlamaktan yoruluyor insan.

Gelecek biliyorum beklenenler. Ama ben artık beklemiyorum...

hangi bir yerini alıntılayım bilemedim ya
başlı başına harika bir yazı mabed canım saol

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
yeniden başlamalı

bir karamsarlıktır aldı başını gidiyor yıllardır.
yeniden başlamak için çok mu geç.unutsak acıları.unutsak dünü.

kaldı ki dünün bize getirdiği bu kadar çile de yok.
deniz kıyısında çoçukken kurulan düşler büyüdüğümüzde
gerçekleşmeyince oldu tüm bunlar.yeniden deniz kıyısına gidelim.

ömrümüzün ortalarında yeni hayaller kuralım.
olmayacak şeyler değil ama.
hayatımın kararını verdim.ilk defa kararlıyım bu kadar.
bu uğurda ölüm çıksa karşıma sadece gülümserim.
zaten hep gülümsedim. sende gülümse...
çok gezen mi bilir, çok düşünen mi?
ben artık gezeni de görmek ondan sonra bu soruya cevap vermek istiyorum...
rahat bırakın beni ama yalnız bırakmayın

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
ben beklemekten vaz geçmiyorumm ;)

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Hepinize inat güçlüyüm işte. Tüm acılarınıza aldırmıyorum.
Bende artık beklemiyorum ...

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Nede güzel bekleyeceginiz varsa, beklemek nede güzel sonunda ayrılık olsada.Umut bir kor gibidir yürekleri yakar, umut umutsuzlugun bittiği yermidir.
Bende bekliyorum bende bundan hiçbir taviz vermeyecegiz.Beklemek herşeye ragmen güzel...
Konunuz çok güzel elinize saglık Allah razı olsun

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Nede güzel bekleyeceginiz varsa, beklemek nede güzel sonunda ayrılık olsada.Umut bir kor gibidir yürekleri yakar, umut umutsuzlugun bittiği yermidir.
Bende bekliyorum bende bundan hiçbir taviz vermeyecegiz.Beklemek herşeye ragmen güzel...
Konunuz çok güzel elinize saglık Allah razı olsun

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
kusura bakmayın pc. kafayı sıyırdı herhalde cevabı iki defa yazdım int. baglantısı gelip gidiyor..

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Gelecek biliyorum beklenenler. Ama ben artık beklemiyorum..

Çok güzel bir yazı gerçekden Allah razı olsun ..

Üst Alt