- Aldığı Beğeniler
- 1,270
- Takım
- Galatasaray
Bazı hislerin nedeni anlatılamaz ki
anlatabilmek için şair veya yazar olmak gerekir belki
dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım
YENİDEN DOGUŞu NEDEN ÇOK ÇOK SEVDİĞİMİ
herşeyden önce ismini çok seviyorum
"YENİDEN DOGUŞ"
asaletini seviyorum
kardeşliklerimizdeki seviyeyi seviyorum
Bu siteyi seviyorum çünkü aradağım herşey burda var,kaybetmeye yüz tutmuş bilgilerimi burada tazeledim.huzur verici...insanlar samimi...ve herşey Allah rızası için yapılıyor şüphesiz...
Burası ikinci evimiz,okulumuz,kütüphanemiz,Allah rızası için sevdiğimiz,güzel dostların dostlukların bulunduğu ilim kültür hazinesi.Hayatta onsuz olmayacaklar arasında olan.
Bu site benim evim,arkadasim yol göstericim....
İnsanın herhangi bir şeyi sevmesi için Onda kendisinden bir şeyler bulması gerekir .Ben de bu sitede kendimden çok şeyler buldum.
Rabbim siteyi kurandan,sebep olandan,emeği geçenden razı olsun kurucumuz ve adminlerimin güzel gonlundekilerini kabul etsin.
????????????
anlatabilmek için şair veya yazar olmak gerekir belki
dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım
YENİDEN DOGUŞu NEDEN ÇOK ÇOK SEVDİĞİMİ
herşeyden önce ismini çok seviyorum
"YENİDEN DOGUŞ"
asaletini seviyorum
kardeşliklerimizdeki seviyeyi seviyorum
Bu siteyi seviyorum çünkü aradağım herşey burda var,kaybetmeye yüz tutmuş bilgilerimi burada tazeledim.huzur verici...insanlar samimi...ve herşey Allah rızası için yapılıyor şüphesiz...
Burası ikinci evimiz,okulumuz,kütüphanemiz,Allah rızası için sevdiğimiz,güzel dostların dostlukların bulunduğu ilim kültür hazinesi.Hayatta onsuz olmayacaklar arasında olan.
Bu site benim evim,arkadasim yol göstericim....
İnsanın herhangi bir şeyi sevmesi için Onda kendisinden bir şeyler bulması gerekir .Ben de bu sitede kendimden çok şeyler buldum.
Rabbim siteyi kurandan,sebep olandan,emeği geçenden razı olsun kurucumuz ve adminlerimin güzel gonlundekilerini kabul etsin.
????????????