Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Selamun Aleykum Arkadaşlar bende sitenize yeni üye oldum. KIRIKMIZRAP kardeşimizin tavsiyesi üzerine burdayım. Sitenizi begendim. Umarım düşünce ufkumuzun gelişmesinde bizimde katkımız olur. Ayrıca Bir çok arkadaşın güzel fikirlerinden istifade ederiz.

"İnsandır sanıyordum mukaddes yüke hamal, hamallık ki sonunda ne rütbe var ne de mal" NFK.

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
abim hos geldiniz sefalar getirdiniz... KIRIKMIZRAP abimin Davetine icabet ederek bizi şereflendirdiniz...

üyeliginiz hayırlı olsun...

M

maussema

Guest
HOSGELMISSEN KARDESIM HAYRLI OLUR INSALLAH AMA KIRIKMIZRAP GEITRDIYSE SEN DE ONUN GIBI SINIRLERINI ALDIRMIS BIRMISIN YOKSAM AMAN HAAA SAKIN EVET DEME

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Hoş buldum Kardeşlerim.. KIRIKMIZRAP Kardeşimle 20 yılı aşkın dostlugumuz vardır. Onun tavsiye ettigi bu portala girerken bu kadar güzel bir mekanın beni bekledigini bilmiyordum. Gercekten bizimle aynı dünya görüşünü paylaşan arkadaşlarla bundan sonraki süreçte beraber olup birbirimizin engin fikirlerinden istifade edecegimizi ümid ediyor Hürmetlerimi sunuyorum.

Karanlıkta dile getirmekten çekindiginiz hakikat birgün aydınlıkta işitilecek ve gizli mekanlarda ögrendiginiz bir fikri bir gün çatılardan haykıracaksınız ve İnsanlar buna inanacaktır. (Ashabı Kehf)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray

Karanlıkta dile getirmekten çekindiginiz hakikat birgün aydınlıkta işitilecek ve gizli mekanlarda ögrendiginiz bir fikri bir gün çatılardan haykıracaksınız ve İnsanlar buna inanacaktır. (Ashabı Kehf)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
aleyna ve aleyküm selam hoşgelmişsin kardeşim

üyeligin hayırlı olsun faideli katılımlarınızı bekliyoruz inşallah..

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Vay vay vay Kardeşim gelmiş.. Seni davet edeli iki gün oldu bu ne hız :) Hoş gelmişsin Sefalar getirmişsin sitemize.. Sitemiz seninle dah güçlü daha aktif olacaktır, buna eminim. Faydalı yorumlarını bekliyorum, Davete icabet ettigin için şükranlarımı sunuyorum.

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
hoşgeldiniz kardeşim inş hayırlara vesile olur gelişiniz..

KAMELYAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
:)HOŞGELDİN KARDEŞ HAYIRLI OLSUN ÜYELİĞİN..

Üst Alt