Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mercure1q

vatan aşki

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
ben 22 yaşindayim eskiden namaz kılardim fakat 3 yıldır kılmıyorum ama her sabah ezani okundugunda içim tarif edilmeyecek kadar guzel bi hissle doluyo kendi kendime keşke ezan hiç bitmese diyorum ama sadece sabah ezaninda oluyo bu hiss özellikle essalatu hayrün minennevm kısmını sanki yuzlerce kez okuyar gibi geliyo bana yataktan hic kalmiyorum yari uyanik ezani dinliyorum neden böyle oluyoo bilen varmii

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Belkİ farkinda deĞİlsİnİz ama namaza duyduĞunuz hasrettİr o hİs belkİde. Namaza tekrardan baŞlamaniz İÇİn olan bİr hİsdİr. Rabbİm en yakin zamanda tekrardan o manevİ huzuru tattirip namaziniza baŞlamayi nasİp etsİn kardeŞİm.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAh cc kilmak nasip etsin,bir an önce,namaz dinin direğidir,dinin direğini kimse yıkmak istemez.Namazlarımızı vakti geçmeden ve huşu ile kılmayı nasip etsin MEVLAM,insanlara yaptığınız günahları şahit tutmayın.Size bu güzel hocanin sohbetlerinizi dinlemenizi tavsiye ediyorum.Tabiki önce namazi dinleyin ins.

http://ia360617.us.archive.org/3/items/erenbilge/

ogg.vbrmp3 ve wma lara tıklamayın.Onlar işinize yaramaz digerlerine tıklayıp isterseniz kayd eedin isterseniz dinleyin.bir tek cogaltilip satılmasına izin verilmemiş.RABBIM hakkı ile istifade edenlerden eylesin cümlemizi

Üst Alt