Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Yasin UYSAL

Ben Neysem

kendimi önce düşünüp kendimi sonra bitiriyorum sözümün alamayacağı kadar böyleyim, ben gizimi saklamadan boğuyorum yalanımı basitçe iyi, kötü, yalancı, doğru... en ince eşitlikle ben hepsiyim
kabullenemeyen düşüncelerin zincirlerinde eskimeyip kabul ediyorum gördüğümü duyduğumu düşündüğümü bendim tümünde en ufak bir pişmanlıksızlık
oysa her şey benden başkaydı bir hissin verdiği anlamsızlıkla yakılmış bir kemik kadar inceydi sızı
küçük bir memlekette yıkılmış umutlar birikmiş zerre kadar umurlarda olmayan insanlar
nasıl da inanmış nasıl da kırılmış "Neden katilini sever cesetler?" ağaç kavuğundan çıkan insanları görüyordum onları kabul ediyordum ben farksızdım sanki bir mağaradan kulaklarına fısıldadığımda İspanya kadar uzaktım onlara burada vurulmuş bir satır vardı ah neyse ki ben kendimle sonlandırırdım her şeyi gündüz güneş gece ay ve her iki vakitte ben daha ne olsun?

Son düzenleme:
Üst Alt