Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
"Ben" olabilmek....
.
.

Bir ömür geçiyor kimlik peşinde....
.

Kimileri gerçekten aradığının adını biliyor, kimileri ise daha bu birinci basamağa adım atmanın eşiğinde....
.

Yaşanan kimliklerin birer geçici elbise olduğunu, aslolanın manevi olgunluk ve doygunluktan sonra erişilecek "ben "noktası olduğunu biliyor.
.

Ama tek başına bilmek hiçbir şey ifade etmiyor....
.

Bilmek farkında olmak ve farkına varmanın ilk şartı belki de....
.

Nerede olduğunu ve nerede olman gerektiğini bilmek....
.

Yaşadığın aşk ise aşk, nefret ise nefret diyebilmek.... .

Kimlik başkaları size söylemeden sizin farkettiğiniz şey demek aslında....
.

İnsan hayat farkında olmadan bu bilince uğraşma yolunda harcanıyor aslında.....
.

Ve bu bilince ulaşıldığı anda da yaşamın gerçek nedeni anlaşılıyor....
.

Tek amaç, benliğinden kopmadan "ben" olabilmek aslında....

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Tek amaç, benliğinden kopmadan "ben" olabilmek aslında....

[GLOW=deeppink]Ve beni ben yapanı bilmek herşeyden önce[/GLOW]

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Nerede olduğunu ve nerede olman gerektiğini bilmek. ;)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
BEN KİMİM ?
Öncelikle ben bir insanım, ben bir kadınım, iyi bir eş, iyi bir anneyim. tabiki eşimin dostumun dediklerine göre eksik ve doğru yanlarıyla bütünleşen, insanları seven, ezelden ebede uzanan bir yolda garip bir yolcuyum. Bu dünyaya ahiretimi kazanmak için gönderilmişim. anne olma hasebiyle çocuklarımı iyi ve doğru yetiştirmiş bir anne olarak kendimi görüyorum.

tabiki benim de isteklerim var:

maddi ve mağnevi İyi, daha iyi bir insan olabilmek, kendimi eğitmek ve çevreme faydalı olabilmek en büyük arzum

Her zaman karşılığının verileceğine inanarak, ALLAHI ma duâda bulunuyorum. ALLAH tan yardım istiyorum. Dualarıma her zaman cevap verildiğine, ama bazılarının henüz zamanı gelmediğine inanıyorum. beni bilen, beni unutmayan, beni benden daha iyi tanıyan, bilen bir mülk sahibi olduğuna bütün kalbimle inanıyorum.

benim içimde sevgi, saygı, umutlu, mutlu ve inançlı bir dünya var.
neden düşünüyorum?

Çünkü ben insanım. bu derslerle kendimi bulmayı, kendimi tanımayı istiyorum. Ben sonsuz bir âleme yolcuyum. Benim hayallerim de var. Çocuklarımın birer mutlu yuvalarının olmasını, inançlı imanlı birer hayat felsefesiyle yaşamalarını, ahiretlerini kazanmaları için duacıyım.

Ben okumam araştırmam ve çok gezmem sayesinde çok olumlu ve güzel şeyleri öğrendim. öğrendiklerimi akraba, dost ve çevremle paylaşıyorum. Onlarla her fırsatta paylaşıyorum.

. Hep ben, benim sözüm, ben doğruyum, ben haklıyım dememeliyim.

Geçmiş acılardan ders alıp daima ileriye adım atmalıyım. Düşüncelerimle ev sahibi olmalıyım.

Ben insanım herşeyden önce. benim duygularımı, düşüncelerimi yazabildiğim iyi ki bir elim var. Benim bana mahsus iç âlemim var. Kendime ulaşmaya çalışıyorum. Kendimi bildikçe sahibimi de biliyorum.

bilmek yada bilmemek

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Ben olabilmek için önce ben kimim demeliyim.Ben önce bir insanim.Sonra eş ve anne.Hep kendimi sorgulamışımdır.Nasıl bir insanım?nasıl bir eş ve anneyim? diye.Çoğu zaman mükemmel olduğumu düşünürüm kendi penceremden.Ama zaman zamanda daha öğrenmem gereken çok şeyin olduğunu farkederim.Zira öğrenmenin sonu yok. Hayatta ne istediğimi düşünürüm. Zira benim de herkes gibi hayellerim var.Hedeflerim var.

insan olarak duyguda, düşüncede, imanda, azimde ve içinde bulunduğu ve yaşadığı ortamıı idrakta bulunabilecek güce sahip olmak,ibu amaçlarım doğrultusunda çocuklarımı yetiştirmek. Onları hayata iyi,mutlu bir insan olarak hazırlamak.Allahim benimde ve bütün annelerin de yar ve yardımcısı olsun.

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ÜZERİMİZDE Kİ SAHTE KIYAFETLERİ ÇIKARALIM.ÖZÜMÜZE DÖNELİM.
KENDİMİZ OLALIM.
ÇOK SAĞOL KARDEŞ BU YAZI İÇİN.
YÜREĞİNE SAĞLIK.

Üst Alt