Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
MEKKE DE İSLAMI TEBLİĞ ETTİĞİN VAKİT SANA CANI GÖNÜLDEN BAĞLANAN SAHABELERDEN BİRİ DE BEN OLSAYDIM YA RESUL.
MUŞRİKLER SENİ DöVMEYE KALKIŞTIĞINDA SENİ insafsız ellerden koruyMAYA ÇALIŞAN CESUR YÜREKLİ, HEYBETİ İLE ÖLÜMÜ KORKUTAN KORUYAN HAMZALARDAN BİRİ DE BEN OLSAYDIM YA NEBİ....

MEKKEDEN MEDİNEYE HİCRET ETTİĞİN VAKİT SANA ARKADAŞLIK EDEN SADIK DOSTUN BEN OLAYDIM YA RESUL
YADA HER ZAMAN YANINDA BULUNAN DEVEN KESVA.... OLMADI ÜSTÜNE BASTIĞIN KIZGIN KUM TANESİ BEN OLAYDIM YA RESUL...

VEDA TEPESİNİ AŞTIĞINDA 'AY DOĞDU ÜZERİMİZE DİYEN' BİR ÇOCUKTA BEN OLSAYDIM EYYYY GÜNEŞİ KISKANDIRAN...

AHHH CANI AHMET. MUHAMMEDÜL MUSTAFA. CENNETİN KILIÇ GÖLGELERİ ALTINDA OLDUĞU GÜNDE UHUD GÜNÜNDE. SENİ KILIÇ DARBELERİNE KARŞI BEDENİNİ SİPER YAPAN MAHZUMLU ŞEMMASIN BEN OLAYDIM.
DİŞİNİ ŞEHİT EDENLERE KARŞI BİR KILIÇTA BEN SALLASAYDIM
KANINI KANINA KARIŞTIRAN VEDE CENNETİN ONLARI YAKMAYACAĞINI SÖYLEDİĞİN EBU UBEYDEN MALİK İBN SİNANIN BEN OLAYDIM....KANIMI KANINA KARIŞTIRAYDIM........
GÖZÜNÜ KIRPMADAN SEVİNEREK ŞEHİT OLAN 'YA RABBİ BEN ONDAN RAZIYIM SENDE RAZI OL' DEDİĞİNUMEYRLERDEN BİRİDE BEN BEN OLSAYDIM
'MUHAMMET ÖLDÜ ' SÖYLENTİLERİ DOLAŞŞIRKEN SAVAŞ MEYDANINDA
'SİZDE KALKIN VE ONUN GİBİ ÖLÜN' DİYE HAYKIRAN VEDE 80 KILIÇ DARBESİYLE TANINMAYACAK HALDE ŞEHİT OLAN ENESİN BİZ OLAYDIK....

GÖNÜLLERDE AÇAN GÜL' ABDEST ALDIĞIN VAKİT ABDEST SUYUNDAN BİR DAMLAN BEN OLAYDIM...
YADA OLMADI ABDEST SUYUNDAN NASİBLENMEK İÇİN YARIŞAN SAHABELERİNDEN BİRİ BEN OLAYDIM...

EY MAŞUK! SENİ GÖRMEDİK. BELKİDE KİLOMETRELERCE UZAKLARDAYIZ.....
kalplerimiz özgürce uçmak isteyen bir güvercin gibi kafeslere tıkanmış ....af kararı çıkmasına rağmen uçmak bilmeyen bir idam mahkumu misalindedir...
sensizliğin acısını her an soluklanıyoruz...
gözlerimiz seni görmedi..kulaklarımız sesini işitmedi...
fakat tarifi imkansız bir sevgiyle sensizliği yaşamaktayız....
SEVGİ SENSİN..
BAHAR SENSİN...
HİCRET EDEN DEĞİL HİCRET EDİLEN SENSİN.....
ALLAH IN RESULU
ÜMMETİN GÜL KOKUSU SAÇAN PEYGAMBERİSİN.
ENBİYALARIN İMAMI,
EVLİYALARIN BAŞTACI...
SEVGİ SERVERİ,
ALEMLERİN RAHMETİ......
ÖRNEK İNSAN
YÜRÜYEN KURANSIN SEN...

YA RESUL RABBİMİZ KALBİ YARATTI GAFLETİMİZ İSE O AKI KARARRTTI.....
RABBİMİZ VE SENİN AŞKINLA GARK OLMASI GEREKEN KALP DÜNYA ZEVKİNE DALDI......
KALBİMİZDEKİ GÜVERCİNLER SANA HİCRET ETMEDİ....
SENİ YARATAN VE SENİN İÇİN GÖZLERDEN YAŞLAR İNMEDİ....
ŞİMDİ SANA SESLENİYORUM YA RESUL CAFERİ TAYYAR MUTEYE GİDERKEN SANA 'BİZİ UNUTMA YA RESUL' DEDİĞİ GİBİ...ŞEFAATİNDE BİZLERİ UNUTMA .....

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Hicretten döndüğün zaman mekkeli müşrikler sana inanmamışlardı.Keşke orada bulunupta sana ilk inananlardan biri ben olsaydım Ya Rasül.
Paylaşımınız için Allah razı olsun kardeşim.Yüreğinize sağlık.

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
ALLAH razı olsun. RABBİM Efendimiz (S.A.V) 'in şefaatinden bizleri mahrum bırakmasın inşaallah.

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
bacım çok güzeldi ellerine sağlık.....allah razı olsun......... tesekkürler..........

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
MEKKEDEN MEDİNEYE HİCRET ETTİĞİN VAKİT SANA ARKADAŞLIK EDEN SADIK DOSTUN BEN OLAYDIM YA RESUL
YADA HER ZAMAN YANINDA BULUNAN DEVEN KESVA.... OLMADI ÜSTÜNE BASTIĞIN KIZGIN KUM TANESİ BEN OLAYDIM YA RESUL

Allah razı olsun..emeğine gönlüne sağlık:alkis:

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
'MUHAMMET ÖLDÜ ' SÖYLENTİLERİ DOLAŞŞIRKEN SAVAŞ MEYDANINDA
'SİZDE KALKIN VE ONUN GİBİ ÖLÜN' DİYE HAYKIRAN VEDE 80 KILIÇ DARBESİYLE TANINMAYACAK HALDE ŞEHİT OLAN ENESİN BİZ OLAYDIK....

Allah cc. razı olsun. O kadar güzel ki..

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
Paylaşımınız için Allah razı olsun canım.Yüreğine sağlık.
RABBİM Efendimiz (S.A.V) 'in şefaatinden bizleri mahrum bırakmasın inşaallah.
selam & dua ile...

2dklazimiste

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Paylaşım için teşekkür ederim.

Üst Alt