Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Selamun Aleyküm Kardeşlerim;

Ayrılık zor işmiş. İlk cümleyi yazarken tüylerim diken diken oluyor. Yazmaya varmıyor ama yazmak zorundayım. Artık gidiyorum. Her insan hayatta farklı kararlar alıp yolunu çizmek zorundadır. Yoluma bir çizgi atıyorum ve sessiz geldim sessiz gitmek istiyorum. Burdan kopmuyorum. Sadece şu an açmış olduğum ve devam eden 2-3 konumu takip edeceğim.

Şimdi herkes yorum yapacak ve nedenlerini sormaya çalışacak. Bilinki her yapılan yorum beni dahada üzecektir. Siz kardeşlerimden ricam lütfen yazmayınız. Nedenlerini 4 temmuzdan sonra yazacağım.

Şu anda önümde Kader Arkadaşım dediğim bacımla birlikte karar alıp önümüzdeki hafta sonu yani 3 Temmuz'da gerçekleştireceğimiz "İstanbul Buluşması" var. Oraya gelecek olan herkesle tek tek vedalaşırım. Yani benim ayrılmam o konuyu bırakmam demek değil. Sizlere burdan uzun uzun birşeyler karalayacağım. Şu an beklediğim tek şey hayırlısıyla "İstanbul Buluşması". Bir hedef belirlemiştim ve onu başarmadan bırakmıyorum.

İstanbul'da buluşmak ümidiyle...
Şimdilik Hoşçakalın :( :( :(

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
FeSubhan ! küsen küsene.. neler oluyor demeyeceğim, sorma denmiş zira.

Hayrınıza olsun ne diyelim..kararınızın siz gerekçeleri mevcuttur muhakkak... dua ile diyeyim kendi adıma az da olsa teşriki mesai hakkı adına :gul:

haya

Sofizade

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
abi bu olmadı şimdi

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Aleyküm selam.
Abi eyvallah edeceğimi düşünmüyorsun heralde

Allaha emanet olun.

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Ortalığın sakinleşmesini bekleyip veda edenler olucak. Karşılıklı Çok ağır gereksiz kırıcı konusmalar oldu. Hayırlısı olsun abi.

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
Sanal alemde bile insan birbirini sevemiyor baksana

hedef siteye üye olurken ALLAH rızası için paylaşım yapmak

ve doğru bilgileri paylaşmaktı..

Bu kadar olmaz diyorum başka şey demiyorum..

ALLAH yolunu açık etsin..

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Ben burdayım abi şu an.Beni tanımadığın etmediğin için böyle bi cevap verdin demekki. Öyle arkadasların olucağını biliyorum. Sevgi problemi yok çok şükür. Kırıcı konusmalar dolayısıyla ayrılıyor Mustafa abide. Ben öyle düşünüyorum. Başka özel bi sebepse bilemiyorum tabi. Bende abimizin burda kalıp, herşeyi düzeltmemiz gerektiğini savunuyorum zaten. Birbirimizi dinleyemedik hiç. Hayırlısı

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Hayırdır yahu ne oldu yine buralarda ..!

Altay biz bu başlığı okumadık sende açmadın .. Biraz zaman ver kendine ve hislerine ..

Yönetim rica ediyorum şu başlığı kaldırın .. Kimse bir yere gitmiyor ..

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
:( Aleyküm selam..
hayirlisi olsun abi insAllah..

Üst Alt