Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
Selamun aleyküm arkadaşlar abilerim ablalarım nasıl bir oyun bulsam diye kafa yorarken aklıma hem yararlı bişi olması geldi

diyorum ki başlığa giren arkadaşımız kendinden sonraki arkadaşa gönlünden ne geçiyosa o dua yı bıraksın bi sonraki onu nasiplenip diğerine bıraksın hani o sırada içimizden geçen dua yı da ederiz gönlümüzce

umarım beğenirsiniz ben bismillah diyerek başlıyorum

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM....ramazanın ilk gününe gireli dakikalar oldu ve ben böyle hayırlı bir gecede benden sonraki arkadaşıma maddi manevi hayırları için 100 YA FETTAH gönderiyorum herşey gönlünce olsun kardeşim hakkında herşeyin hayırlısı olsun iki cihanda yüzün gülsün amin

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ALlah razi olsun kardesim benim
Rabbim dualarini kabul etsin insaallah

buna benzer bir kac konu daha var
kitlenirse telas yapma emi(:

benden sonraki kardesim

bu RAmazan da Af edilen kullarin arasinda yer alsin insaallah
ruhunu teslim etmeye Azrail en sevdigi insan seklinde gelsin
Melekler karsilasin onu insaallah..

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
amin bilmiyodum denk gelmedim hiç bilseydim açmazdım uyarın için teşekkür ederim ablacım neyse birbirimizin dualarından nasiplenmiş olduk önemli değil hayırlı geceler hayırlı ramazanlar olsun inşALLAH cümlemize
benden sonrakine 10 ihlas yüreğin ferahlasın amin

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kardeşim

benden sonraki kardeşim Rabbim içindeki tüm sıkıntıları gidersin ve hayırlı bol ibadetli,bol sadakalı,bol iyilikli ramazanlar geçirmeni nasip etsin ve bu ramazan sana ve ailene hayırlar getirsin
amin amin amin..

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
amin bilmiyodum denk gelmedim hiç bilseydim açmazdım uyarın için teşekkür ederim ablacım neyse birbirimizin dualarından nasiplenmiş olduk önemli değil hayırlı geceler hayırlı ramazanlar olsun inşALLAH cümlemize
benden sonrakine 10 ihlas yüreğin ferahlasın amin

tamm ablacim telaslanma diye söyledim;)

dün yazmayi unuttumm ben sana 1 ftiha 3 ihlas okumustum(:

Allah razı olsun kardeşim

benden sonraki kardeşim Rabbim içindeki tüm sıkıntıları gidersin ve hayırlı bol ibadetli,bol sadakalı,bol iyilikli ramazanlar geçirmeni nasip etsin ve bu ramazan sana ve ailene hayırlar getirsin
amin amin amin..

amin amin güzlüm benden sonra gelen kardesimin
RAbbim bu mübarek günlerde ne dilegi en güzel sekilde versin ona
herdaim razi olsun

bendende 5 Salati TEfriciye..

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
amin Allah razı olsun canım

alttaki kardeşim
Sırat köprüsünden bir çırpıda geçesin amel defterini sağından alasın Rabbim seni çok sevsin rasulullaha komşu ol inşaallah

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
amin ALLAH razı olsun

benden sonraki kardeşim RABBi seni Firdevs cennetine nail eylesin günahlarını affetsin amin 3 ihlas bırakıyorum hadi gel de nasiplen

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
nasiplenmezmiyim bak bana kısmet oldu allah razı olsun benden sonraki kardeşimin ramazanı orucu hayırlara vesile olsun

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Amin... Allah razı olsun
Alttaki kardeşimin Rabbim yar ve yardımcısı olsu bir hastalığı varsa Rabbim şifa versin. Bir derdi varsa Rabbim kalbine inşirah versin

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
aminn inş.alttaki kardeşim nacizane yüreğimden sana 7 ihlas okudum RABBim dualarını kendi katında kabul buyursun amin

Üst Alt