Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
dua2ew6.jpg

Kelam’ı alarak, kendinden gayrı beklentisi kalmayan olarak gelebildimse, geri çevirmeyeceğindendir…

Geriye dönmek ölümden öte bir korku… Ölüm için diyecek çok söz var ya geri dönmek için? Beni geri döndürme –A Yâr’im?

Bahar geldi diye ettiğim isyandan, kelimelerimi düşman eylediğim güneşten… Yakıcı adaletten çok, serinliğinin ve cemalinin uzaklığından sana sığınırım… Geriye dönecek yol bırakma gayrında… Senden başkasına çıkmasın yolum, yolsuz kalmayayım…

Topu topu iki hüzün yaması birde emanetinle zorluyorum kapını, kapın yüzüme değse huzur buluyorum ‘Rabbim beni önemsedi! ‘ sesimin sahibi ol Yâr’im… sesim sana meftun soluklansın.

Ellerimi açayım, ellerim dolusu dua olsun gönlüm… Gönlümü açayım, içinden sen dökül, beni gören nurundan nasiplensin… Bana bir ben göster; içinde sen olsun, beni geri çevirme, beni yolsuz, beni hüzünsüz, beni sensiz bırakma!

amin...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
AMİN AMİNNNNN Rabbim razı olsun abim yüreğine sağlık ömrüne bereket Rabbim sevdiği kullarından eylesin inş..Selam ve dua 'yla inş..Rabbim'e emanet olun..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Duana yürekten Aminnnnn,Aminnnnnnn
Cenab-i hak razi olsun Hafiz kardesim
Selam ve Dua ile........

ihda

Edep_Ya_Hu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Ellerimi açayım, ellerim dolusu dua olsun gönlüm… Gönlümü açayım, içinden sen dökül, beni gören nurundan nasiplensin… Bana bir ben göster; içinde sen olsun, beni geri çevirme, beni yolsuz, beni hüzünsüz, beni sensiz bırakma!

elfü elfü amin...

Rabbim(cc) razı olsun inşallah

armada

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
sevgiliha8kw2ew7tc4.jpg

Geriye dönmek ölümden öte bir korku… Ölüm için diyecek çok söz var ya geri dönmek için? Beni geri döndürme –A Yâr’im?
amin ecmain hafız70 çok güzeldi allah razı olsun

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Amin,ecmeıyn olsun.Okuduğunuz ve yorum yazdığınız için Allah c.c. sizlerden razı olsun.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Amin amin aminnnn hafız abim.bu güzel duaya yürekden amin.
Paylaşım için rabbim ebeden razı olsun senden.rabbim dualarını kabul buyursun inş.herdaim dua ile..

Üst Alt