unutmak insana asla yakısmaz...unuttum desede unutmaz ki... ablam super sıır cok sevdım sağol
MeLeK Benim aşkım askı Verene! Üyelik Tarihi 29 Kas 2005 Mesajlar 5,547 Aldığı Beğeniler 49 Konum DuA taşan YüreK 22 Mar 2007 #11 unutmak insana asla yakısmaz...unuttum desede unutmaz ki... ablam super sıır cok sevdım sağol
Bir_Katre RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM Üyelik Tarihi 4 Ağu 2006 Mesajlar 5,632 Aldığı Beğeniler 50 Konum Ağrı Takım Galatasaray 22 Ağu 2007 #12 Allah (cc) razı olsun ablam harika bir şiirdi... yüreğine sağlık...dua ile...
Ahiretime Duamsın ***AHİRETİME DUAM'SIN*** Üyelik Tarihi 11 Haz 2007 Mesajlar 4,386 Aldığı Beğeniler 1,783 Konum тÜяκİує/αитακуα Takım Galatasaray 22 Ağu 2007 #13 Dağlarda ovaları; ovalarda karları unutmadım Göklerde gezdim, yerleri unutmadım Varlar hep aklımdaydı Yokları bile kalbimden silemedim Unutmak insana yakışmaz, unutmayı sevmedim Ben!! Allah razı olsun
Dağlarda ovaları; ovalarda karları unutmadım Göklerde gezdim, yerleri unutmadım Varlar hep aklımdaydı Yokları bile kalbimden silemedim Unutmak insana yakışmaz, unutmayı sevmedim Ben!! Allah razı olsun