Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

NuRLuİnCİ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
''HATIRLAT ŞÜPESİZ HATIRLATMA MÜ'MİNLERE FAYDA VERİR'' ZARİYAT;55
EVET Bacım artık kendine gelmelisin,uyanmalısın,toparlanmalısın,Müslümanlığ ınla ve örtünle övünmelisin.
Çekinerek,korkarak,utanarak değil.Başını dimdik tutarak,örtünle övünerek,gururlanarak yürümelisin.
ÇÜNKÜ Sen Zelil değil, AZİZSİN.
Değersiz değil değerlisin. ******** değil ŞEREFLİSİN. Onursuz değil onurlusun.
Sen ALLAH'a güvenen O'na dayanan, O'na ibadet eden değerli bir kimsesin.
Sen CENNETİ kuru sözlerle,cansız ibadetlerle veya bilgisiz ve şuursuzca yapılan işlerle kazanacağını mı zannediyorsun?!

HAYIR,HAYIR! CENNET ALLAH'ın malıdır ve ALLAH'ı malı zannettiğin kadar ucuz değildir. Aksine paha biçilemez bir değerdir. Ve CENNET yanlız ALLAH'a ve Peygambere aleyhisselam'a itaat eden kimseler için hazırlanan bir yerdir

(DİKKAT bir UYARI Fakat sakın örtünmüş gibi yapma dinle alay etme. Başını deve hörgücü gibi yapma bunu yaparsan unutma CENNETİN kokusunu bile alamazsın. Ebu Hureyre (radıyallahu anh)'dan Resulullah (Sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu: ''Cehennem ehlinden iki sınıf var ki ben onları görmedim: Sığır kuyruğu gibi kamçıları olan,bunlarla insanlara vuran bir topluluk ve elbise giyinmiş fakat ÇIPLAK olan, (erkekleri kendilerine meylettiren) ,salınarak yürüyen,başları DEVE HÖRGÜCÜ gibi (yaplmış) kadınlar...Bunlar Cennete giremezler ve Cennetin kokusunu da duyamazlar.Şüpesiz Cennetin kokusu şu kadar mesafeden duyulur.'' Sen yanlız ALLAH'ın emrettiği gibi örtün... Unutmaki Kadın islam'da şeref ve değer buldu ve buna yer gök ve arasındakilerde şahiddir ki cahiliyyede kız çocukları diri diri toprağa gömülüyordu da bu islam'la yasaklandı ve kadınında bir insan olduğu ve hakları olduğu bildirildi,buna karşılık izzeti zilletle değişenlere (örtüsüne sahip olamayanlara) sorarım sizin RABBİnize şükrünüz teşekkürünüz kuluğunuz bumudur?!

Resulullah Aleyhisselam şöyle buyurur: ''Bir kadın koku sürünerek dışarı çıkar ve koku ulaşsın diye bir topluluğun yanına uğrarsa,zinaya bir adım atmış olur.'' (Tirmizi,Edep,35; Nesai,Zine,35)

''ALLAH (C.C) bizleri islam'la şereflendirdi, şayet izzeti başka yerde ararsak ALLAH bizi aleme rezil kılar.'' Hz. UMER Radıyallahu anh.

Evet' Durum öyle bir boyuta ulaştı ki,yerin dibi yerin üzerinden hayırlı oldu.Vahşi hayvanlarla yaşamak ,bu insanlarla yaşamaktan güzel oldu. Tağutların(azgınların,şeytanların,haddini aşmışların...) zulmünden dolayı denizde ve karada her yeri fesat kapladı. Bereketler gitti,ürünler azaldı. Pis amellerden, fahişelik ve ahlaksızlığın çoğalmasından gündüzün ışığı vegecenin karanlığı ağladı. Bu bir azabın yaklaşma alametidir.
Karanlığı uzun sürecek bir gecenin alameti.
Eğer ALLAH'ın davetçileri hakkı haykırmazlarsa,münkeri değiştirip tevhidi açıklamazlarsa insanları tağutun kanunlarına tapmaktan Kurtarmak için çalışmazlarsa,durum çok vahim olacaktır.

Şurası unutulmamalıdır ki, benim bacım, paha biçilmez değerdeki varlığını, şeytani gözlerin iğrenç bakışlarından korumak için giyindiği simsiyah çarşafıyla, imanla atan kalbiyle, irfanla çalışan aklıyla ve tavizsiz vakur karakteriyle eşsiz bir âbidedir.

BENİM BACİM

Arkasına sığındığı örtü onun esaret zinciri değil, hürriyet belgesidir.

Evinde oturup sokaklara çıkmaması, açılıp saçılmaması onun kokuşmuşluğuna değil, korunmuşluğuna, asaletine ve temizliğne delalettir.

Kocasının getirdiği parayı yemesi, onun kapıdan karşılayıp güleryüzle içeri alması ekonomik bir zillet değil bilakis, ideal işbölümünün gereklerini yerine getirmesidir.

O, alacağı bir kaç kuruş için, yolda, otobüste perişan olan; işyerinde ezilen, bazan da süflîleşen çağdaş kadından çok daha farklıdır.
Onun oturuşu miskince bir bekleyiş değil büyük bir istikbale hazırlanıştır.

Geleceğin mücahid erlerine ana olma istikbaline.

O, Rabb'inin kendisine verdiği haklardan memnun ve fazlasıyla razıdır.

Kafirlerin daha büyük değerlerini elinden çekip almak için yem olarak önüne sürdükleri sahte hürriyetlere, haklara ihtiyacı yoktur.

Çünkü o, hiç bir sistemin yapamıyacağı kadar hür, hiç bir mükafatın edemiyeceği kadar mutludur.

O benim bacımdır.

Onun namusunu korumak ve islâm'ın koyduğu ölçüler dahilinde muhafaza etmek benim görevimdir.

O, benim bacımdır. Onun namusunun dokunulmazlığı vardır. Namusunun ve namusuna gelinceye kadar en ufağından en büyüğüne bütün değerlerinin...

Onun dokunulmazlığının garantisi kalbimizdeki sönmez inancımızdır.

Esselamualeykum ve Rahmetullahi ve Beraketuh

ozan

Siyah Sancak

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
RABBİM razı olsun..
çok güzel bir paylaşım..
Selam ve DUA ile...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Allah razi olsun kardeŞİm gÜzel bİr paylaŞimdi.

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Güzel bir paylaşımdı emeğine yüreğine sağlık. Rabbim razı olsun...

Üst Alt