Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
dogum gününüz kutLu oLsun hafiz abi..
Rabbim hayirLi ve iman doLu bir ömür nasib eyLesin insaALLAH...

SevdikLeriniz ve sevenLeriniz iLe birLikte nice ya$Lara...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Yeni yaşınız hayırlı olsun.
Allah sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu ve mutlu nice ömürler nasip etsin.

Allah razı olsun Elif kardeşim.Herdaim mutlu olasın inşaAllah.Allaha emanet olun.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
İyi ki Doğdun Hafız_70 Abim...
Yeni yaşında Rabbim sana sağlıklı,huzurlu,yüreğinde iman dolu bir hayat versin inşallah...
Nice Senelere inşallah...

Allah razı olsun benim Mehmetali kardeşim.Allah sizlerede hayatta herdaim mutluluklar versin.İşlerinizde yar ve yardımcınız olsun.Allaha emanet olun.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inş sevdiklerinizle beraber ..Doğum gününüz kutlu ve hayırlı olsun...

Allah razı olsun.Allah sizlerede hayırlı ve huzurlu bir ömür nasip etsin...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
dogum gününüz kutLu oLsun hafiz abi..
Rabbim hayirLi ve iman doLu bir ömür nasib eyLesin insaALLAH...

SevdikLeriniz ve sevenLeriniz iLe birLikte nice ya$Lara...

Allah c.c. ebeden razı olsun kıymetli kardeşim.Allah szilere hayırlı ömürler versin.Bu arada sizden hediye bekliyorum haberiniz olsun.Fener forması üzerine yazılmış Hafız_70 yazsı.
Allaha emanet olun.

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşaAllah kardeşim doğum gününüz hayırlı olsun..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşaAllah kardeşim doğum gününüz hayırlı olsun..

Allah razı olsun kardeşim.Allah sizlere hayırlı ve huzurlu ömürler nasip etsin.Herdaim mutlu olursunuz inşaAllah.

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bu kadar sevilmek ne onur verici her yönden tebrik ediyorum hem yeni yaşınızı hemde buradaki karşılıksız ve çıkarsız sevgileri RABBİM dünya ve ahiret saadeti versin

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Bu kadar sevilmek ne onur verici her yönden tebrik ediyorum hem yeni yaşınızı hemde buradaki karşılıksız ve çıkarsız sevgileri RABBİM dünya ve ahiret saadeti versin

Allah razı olsun kardeşim.Sevgiler daim olsun yeterki.Geçici sevgiler insana hayatta bişey katmaz.Rabbim hepimize en güzel sevgiyi nasip etsin kardeşim.
En güzele emanet olun.

Üst Alt