'' Gönlünden Ne Koparsa Benim Olsun...''
M Meryem_Ce YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Tem 2012 Mesajlar 125 Aldığı Beğeniler 6 Takım Galatasaray 9 Ağu 2012 #1 [FONT=georgia"]'' Gönlünden Ne Koparsa Benim Olsun...''[/FONT]
Beste Dert etme Duâ et.. Üyelik Tarihi 13 Eki 2009 Mesajlar 11,177 Aldığı Beğeniler 18,751 Konum Sessiz Takım Galatasaray 9 Ağu 2012 #2 tesekkürler kardesim
M Meryem_Ce YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Tem 2012 Mesajlar 125 Aldığı Beğeniler 6 Takım Galatasaray 10 Ağu 2012 #3 |Her HaL İçin ALLAH'a ' Ş ü k ü я L e я ' OLsuɴ| "Ne Diyordu. . . TebrizLi ŞEMS; Olduğu kadar olmadığı 'Kader'. . ." İkranur ablamdan (c)alinti
|Her HaL İçin ALLAH'a ' Ş ü k ü я L e я ' OLsuɴ| "Ne Diyordu. . . TebrizLi ŞEMS; Olduğu kadar olmadığı 'Kader'. . ." İkranur ablamdan (c)alinti
M Meryem_Ce YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Tem 2012 Mesajlar 125 Aldığı Beğeniler 6 Takım Galatasaray 12 Ağu 2012 #4 Bazen bir hikâye tutuşmuş iki eldir, kenetlenmiş on parmaktır. Şimdi gizlice söyle bana saklı düşler ne demektir...
Bazen bir hikâye tutuşmuş iki eldir, kenetlenmiş on parmaktır. Şimdi gizlice söyle bana saklı düşler ne demektir...
M Meryem_Ce YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Tem 2012 Mesajlar 125 Aldığı Beğeniler 6 Takım Galatasaray 12 Ağu 2012 #5 Ne zaman arasam, ulaşmaya çalışsam, "Aşk" hep meşgul çalıyor.. Bize bir kere "alo" diyemezken, Bu kadar kiminle konuşuyor...?
Ne zaman arasam, ulaşmaya çalışsam, "Aşk" hep meşgul çalıyor.. Bize bir kere "alo" diyemezken, Bu kadar kiminle konuşuyor...?
M Meryem_Ce YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Tem 2012 Mesajlar 125 Aldığı Beğeniler 6 Takım Galatasaray 12 Ağu 2012 #6 Oyuna hiç çağrılmayan çocuk gibiyim bu ara. Öye sızılı bir bekleyiş benimkisi Gece öksürük nöbetleriyle uyandığım uykumdan Boğazım da bir düğümle uyuyorum Aklımda tek senin adın Her seferin de amin dediğim Bir Dua Gibi, Kendime bile geç kalıyorum ben bu ara Ne hayat yüzüme bakıyor Ne de günler yakamı bırakıyor Ve sen içimde bir yara gibisin Her tökezleme de ucundan tutup kanattığım. Dokunsam , can yakıyor Dokunmasam , zaman geçmiyor... Bu Ara,
Oyuna hiç çağrılmayan çocuk gibiyim bu ara. Öye sızılı bir bekleyiş benimkisi Gece öksürük nöbetleriyle uyandığım uykumdan Boğazım da bir düğümle uyuyorum Aklımda tek senin adın Her seferin de amin dediğim Bir Dua Gibi, Kendime bile geç kalıyorum ben bu ara Ne hayat yüzüme bakıyor Ne de günler yakamı bırakıyor Ve sen içimde bir yara gibisin Her tökezleme de ucundan tutup kanattığım. Dokunsam , can yakıyor Dokunmasam , zaman geçmiyor... Bu Ara,
M Meryem_Ce YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Tem 2012 Mesajlar 125 Aldığı Beğeniler 6 Takım Galatasaray 12 Ağu 2012 #7 Küçük bir çocuk gibi arsızlık yapmak büyüklerimi kızdırmak Ve en önemlisi lunaparka gidip canım sıkılana kadar oynamak istiyorum Beni şuan tek mutlu edecek yer orası...
Küçük bir çocuk gibi arsızlık yapmak büyüklerimi kızdırmak Ve en önemlisi lunaparka gidip canım sıkılana kadar oynamak istiyorum Beni şuan tek mutlu edecek yer orası...
M Meryem_Ce YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Tem 2012 Mesajlar 125 Aldığı Beğeniler 6 Takım Galatasaray 12 Ağu 2012 #8 Şimdi yanımda değilsin ya Babası bayramlık alamadığı için sokağa çıkmaya utanan çocuk gibiyim Utanıyorum insanlar içine yokluğunun yamalarıyla çıkmaya...
Şimdi yanımda değilsin ya Babası bayramlık alamadığı için sokağa çıkmaya utanan çocuk gibiyim Utanıyorum insanlar içine yokluğunun yamalarıyla çıkmaya...
M Meryem_Ce YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Tem 2012 Mesajlar 125 Aldığı Beğeniler 6 Takım Galatasaray 12 Ağu 2012 #9 Allah dediğimde yüzüm tebessüme bürünüyor Sanırım "Aşk" içimi gıdıklıyor...
M Meryem_Ce YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Tem 2012 Mesajlar 125 Aldığı Beğeniler 6 Takım Galatasaray 19 Eyl 2012 #10 Yarını seviyorum çünkü yarın henüz kirlenmedi. Bugün mü? Bugün çamaşır günüm dünü yıkıyorum...