Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Kayb etmeden elmizdeyken değerini bilmek ümidiyle inşaallah...

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sence elimizin altındayken değerinini biliyor muyuz biz sanki hiç gitmeyecek miş gibi ve yine aynı hatalar.....kaybetmeler.....

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı mihri-ban
sence elimizin altındayken değerinini biliyor muyuz biz sanki hiç gitmeyecek miş gibi ve yine aynı hatalar.....kaybetmeler.....
kişi nefsine sormalı bence çevremizden ders çıkarırsak değer yargımızı kaybetmemeliyiz bence ..şahsım için soruyorsanız birçok şeyin değerini kaybetmeden değer vermeye çalışıyorum....

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
korkuyorum seni kaybetmekten ve istemiyorum
beni bırakıp gitmeni.
Belki de sana bu kadar çok bağlandı ım için korkuyorum
yalnız kalmaktan çünkü ben senin sıcaklığın eritinceye kadar hiç kıramamıştım o yalnız yaşadığım karanlık soğuk odanın duvarlarını ve biliyorum ki sen bana arkanı döndüğünde odamın içi yine soğumaya başlayacak ve ben yine duvarların arasında
terkedilmiş yalnızlığıma döneceğim.

Yalnızlık,yalnız kalmışlık,yalnız bırakılmışlık,yalnızlığa terkedilmişlik.......
Velhasıl zor iştir yalnızlık,insanın içini dökeceği,kendisini anladığını bilen bir başka kişi ihtiyacı burdan doğuyor işte...

Üst Alt