Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı YaMusaB
konyalı bjk ile el ele verseniz dahi şampiyonluğumuzu engelleyemeyeceksiniz :D

NOT:fenerin gsyi yendiğinde, yok derslerim benim için daha önemli deyip, konuyu örtbas etmek isteyen konyalı, maç biter bitmez konu açmış :D

ALLAH ASKINA BEN ENBüYüK DERDIMDEN KURTULDUM
EHLIYETIMI ALDIM VE AGIR OLAN SINAVLARIMI YAZDIM SIMDI SADECE INGILIZCE VE TARIH VAR
INGILIZCEYE CALISMIYCAM CÜNKI GECEN SEFER OKADAR CALISTIM AMA YINEDE ZAYIF ALDIM YANI CALISSAMDA CALISMASAMDA ZAYIF ALCAM NIYE CALISIM
TARIHTE KOLAY ALTTRAFI NAPOLEON :D
ZOR SINAVLARIMI ATLATTIM ALLAHA SÜKÜR BILIYOSUN BEN MATHEMATIK VE POLITIKA AGIRLIKLI OKUYOM ONLARI YAZDIM BU HAFTA VE GECEN HAFTA
ÖBÜR ZOR SINAVLAR SA ÖBÜR HAFTAYA OARAYA KADAR ZAMAN VAR

BIRAK BENI EHLIYETI ALDIM TADINI CIKARIM ONUN ICIN CANIM DERS YAPMAK ISTEMIYO ZATEN ONDAN ÖNCE MORALIM SIFIRDI KILO VERMISTIM SIMDI COK RAHATLADIMYA KENDIMI KUS GIBI HISSEDIYOM SIKINTIDAN YÜZÜMDE YARALAR CIKMISTI ONLAR DA GECIYO :D
ONUN ICIN BIRAK ÖTEYIM
TÖBE TÖBE

DÜSÜNSENE KAYBETSEYDIM BIDAHAKI GIRMEMDE 300 EURO ÖDEMELIYDIM
SEN OLSAN NEYAPARSIN

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ya konyalı alemsin ha, ben diyorum anya sen diyosun konya :D

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
baksana söyliyeyim bir sürü dersim var ben ehlyieti aldim diye hicbirini yapmak istemiyom bugün babamin arabasini sürdüm :D
cok büyüktü yav babam mercedesi elime verse heralde kirik dökük geri gelir of of ingilizcce yaktin beni yarin sinva var ben calismiycam
calissamda zayif aliyom :D

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Hekimoğlu böyle diyeceğinize şampiyon olup siz yükseltin puanı bence

Aslinda dogru diyorsun YamusaB,
Suan belki en iyi takim...bu bir gercek,ama turkiyede iyi takim olmaniza ragmen...istediginiz gercek hedeflerine ulasdigini zannetmiyorum...sen inaniyormusun gercek hedefinize ulasdiginizi? CL giderken cogu Turk takimlarin hedefleri ceyrek final veya bir ust tura cikmak olur,sizlerin ise Final oynamak,ama her sene huzranla sonuclaniyor,bir ust tur degil,hatta uefa da degil...maalesef knockout

yoksa turkiyedeki basarilariniza birsey diyecek yok,
Bilmiyorum aziz amca kac yildan(5-10 yil
?) beri sampiyon,yapmis oldugu hizmeti de ortada ama ne yazikki bunu avrupada gosteremiyor...buna 12 numara olarak fenerliler el koymasi lazim...

Ama Fenerliler biz hala basariliyiz diyorlarsa,sapkalarini onune koyup,dusunmeleri lazim...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hekimoğlu biz Avrupada başarılıyız demiyoruz ki, eminim o günler de gelecek... Biraz daha tecrübe...

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Orjinal Yazarı YaMusaB
Hekimoğlu biz Avrupada başarılıyız demiyoruz ki, eminim o günler de gelecek... Biraz daha tecrübe...

Elbette kardesim ama bu sadece futbolcu almak vermek le olmuyor...
ve de parayla....

sene 2003, Denizli uefa kupasina ilk defa katildi,yanilmiyorsam ceyrek finalde portoya elendi...bu inanc meselesi... ;)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ben inanıyorum fener ileriki senelerde daha ii olacak ;)

Üst Alt