Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Ali Yılmaz

Beyhude

İnançların dirildiğini gördüm bir sözcükte Gece üç otuz Dördü kovalıyorken Ve ben sana bakıyorken çiçeksiz bir ağaç olarak Sana bakınca çiçeklendiğimi gördüm Öldüğümü gördüm sonra Ölümsüzlüğümü Gökyüzüne karıştım uçuşan dallarımla ilk o geceydi karıştığım Karıştırıldığım umut bulutlarıyla Yıldızlar bağışladı hükümsüzlüğümü

inkâr edemedim bu diyara geri sürüldüğümü Bu çorak, bu nefessiz, bu ahmakça Uçuşan dallarımın budandığını gördüm O bulutlara kök salmak için çabaladıkça izledim çaresiz kuşların süzüldüğünü Bu diyara bir renk Bir ahenk olmak için

inançların yıkıldığını gördüm bir yitişte Günler birbirini kovalıyorken ve akşam sana bakıyorken yanmaya âşık bir ışık olarak Sonrasında hapsolduğum saf karanlıktı

Dünya böyledir Budur hikâye işte Aradığım sonsuz aydınlıktı bu gidişte Güvenilmiş bütün harflerden arda kalan tek kelime Beyhude İnançların yıkıldığını gördüm bir yitişte

Üst Alt