Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
alamakeg3.jpg

Evet yine ağlıyorum, yine gözyaşımı döküyorum& Ama bıktım artık her gün ağlamaktan her gün yeniden ve yeniden ölmekten& Durduramıyorum ki gözyaşlarımı& Susturamıyorum ki içimdeki çığlığı& Her şeyin bir sebebi var ama tutunamıyorum ki sebebe& Battıkça batıyorum güneşin derinliklerine& Çırpınıyorum ama olmuyor yapamıyorum& Yıkılmış, enkaz haline gelmiş bir bina gibi yıkık duvarlarıma ağlıyorum& Ne ellerimin üşümesi umurumda ne de titremelerim& Susturamıyorum Allah´ım yardım et bana& Al bu günahkâr kulunu, çıkar aydınlıklara&
İçime bakmaya bile yüzüm yok artık& Ne bir güvenenim ne de güven verenim var& Bıktım artık maddeye ağlamaktan& Ama durduramıyorum ki gözyaşlarımı& Hep bir yardım eli istiyorum uzanıp tutulacak& Ama hep üşüyor ellerim hep ağlamakta gözlerim& Artık susmak istiyorum ama bir el arıyorum bana uzanan& İçim, kapkara bulutların kızgınlığıyla savrulmakta& Bense dağıtamıyorum karanlıkları& dağıtmak istiyorum ama& gözümü kapadığımda da nurlarla donanmak&
Ve ameliyat olmak istiyorum kalbimden& Söküp atmak istiyorum nefsimi bu candan& Ne bir öfke, ne bir kin, ne de bir damla gözyaşı& kalmasın artık bu zayıf bedenimde& Evet, titriyorum ama ne soğuk titretmişti beni böyle, ne de korku& Sanki tüm kılcallarımdan boşalmakta gözyaşım& Yardım et Allah´ım ağlayan gözlerime& Ne hakikati görüyor ne de bakıyor yere& Susmak istiyorum artık& Bıkmışken maddeye ağlamaktan, kesip atmak istiyorum artık gözyaşlarımı kalbimdeki karartıdan&
Gözyaşlarım içimde olmayanı arıyor aslında& Ya da içimde bir yerlerde kaybetmiş olduğumu& Sen her yerdeyken Seni arıyor gözlerim& Maddeye ağladığını sanan şu yüreğim& Durduramıyorum ki gözyaşlarımı& Sev istiyorum bu günahkâr kulunu& Ta içimin içini ben bile bilemezken& Evet, Sen o bilemediğim yerdesin işte& Yardım et bana Ya Rab& Yardım et de çıkarayım seni derinliklerimden& Yoksa ben yine soğuk& Yine ıslak& Ama yok işte durduramıyorum ki gözyaşlarımı&

ALINTIDIR

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Yüreğine sağlık kardeşim güzel paylaşımdı...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine yüregine saglik Sümeyya kardesim etkileyici bir yazi paylasim icin tesekkürler
Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile.......

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Mükemmel bir Paylasimdi Kardes, Ellerine saglik Yüregine Nur olsun insAllah!

Rabbim (c.c.) razi olsun insAllah!

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ellerinize sağlık kardeşim.

Güzel bir paylaşım olmuş.

Selam ve dua ile.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Sev istiyorum bu günahkâr kulunu& Ta içimin içini ben bile bilemezken& Evet, Sen o bilemediğim yerdesin işte& Yardım et bana Ya Rab& Yardım et de çıkarayım seni derinliklerimden& Yoksa ben yine soğuk& Yine ıslak& Ama yok işte durduramıyorum ki gözyaşlarımı&

yüreğine sağlık..ALLAH razı olsun ,cehennem ateşini onun rızası için dökülen gözyaşları söndürür..RABBIM bu gözyaşlarını akıtanlardan eylesin cümlemizi.

Üst Alt