Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi gelirim; sırrımı çözebilen, kıymet bilen, kalbini dinleyen herkese. Bakmayın o soluk rengime. Ateşi hapsedince gönlüme değişirim tıpkı âşık gibi ben de. O ateşle buluşunca hele bir bakır cezvede, sabır olurum, emek olurum, aşk olurum. Kokum yayılır dört bir mevsime, gündüze, geceye. Benim adım kahve. Dost da benim, âşık da benim, yol da benim. Ben giderim hatırım kalır senelerce. Arzu Eşbah
Herkesten biraz almazsam, nasıl renklenir ki bahçem? Eflatun çiçekler @Beste ’m senden, Mor salkımlar yanındakinden, Sardunyalar arkadakinden, Begonyalar @...vuslat ’ımdan Hanımeli öbür sokaktan, Gelincikler @uhibbu ’umdan???? Papatyalar benden olsun.. ???? Böyle çoğalır bahçeler... Yürek de böyledir! Katmazsan herkesten bir şeyler, Çorak bahçelere benzer... Senden dostluğu, Öbüründen dayanışmayı, Bir diğerinden neşeyi, Bir diğerinden yol yordamı, Biraz da hüznü katmalı.. Hadi çiçek açsın herkesin yüreği... ????????