Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Üyelerin faaliyetleri bölümünde bende faaliyete geçmek istedim ancak Adminlerle nasıl iletişim kuracağımı anlayamadım zira bir profil üzerine tıkladığımda engellenmeyle karşılaşıyorum yani özel mesaj atamıyorum ..
Sizlerden rica ediyorum mümkünse Üye faaliyetleri bölümünde " Eksen " başlığı altında bir faaliyet bölümüde benim için açılabilir mi ..?

Güncelleme ..
Güncelledim bile :)

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.bende istiyom çok şey istemiyom inşallah:)) Allah'a Emanet olunuz.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Yönetici arkadaşlar cevap verme zahmetine girmeyecekler mi ..? Olumlu ya da olumsuz bir cevap verilmesi, hiç cevap verilmemesinden daha görgülü bir harekettir oysa ki ..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Bölümünüzü oluşturuyorum, adminlerle irtibata geçin dememizin nedeni işlemi hızlandırmaktı aslında. :)

Dipnot: Adminler ile irtibata geçmek için sitenin altındaki İletişim linkini ve Yardım Masası alanını kullanabilirsiniz.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
EyvaALLAH Onur kardeş .. Sağolasın şimdiden ..

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Konulariniz Eksen adli bölüme tarafimdan tasinmistir bölümünüz hayirli olsun kardesim
Selam ve Dualarimla.......

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Hayırlı olsun Değerlim..

Üst Alt