Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Çok teşekkür ederim .. EyvaALLAH sağolasın ..

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Forum içerisinde herhangi bir üyenin isminin üzerine tıkladığımda " bu sayfaya giriş izniniz yok " yazıyor .. Peki ben nasıl özel mesaj atacağım o halde ..?

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Forum içerisinde herhangi bir üyenin isminin üzerine tıkladığımda " bu sayfaya giriş izniniz yok " yazıyor .. Peki ben nasıl özel mesaj atacağım o halde ..?

300 mesaja tamamla turuncular giydircez sana,siyasi bir mesaj yok he:D

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Hıı anlaşıldı .. 300 mesaja kadar, özel mesaj sapığı adayı ihtimaline karşılık alınmış bir önlem demek ..
Bende EkSen'sem 299 da bırakıcam yazmayı :)

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Hıı anlaşıldı .. 300 mesaja kadar, özel mesaj sapığı adayı ihtimaline karşılık alınmış bir önlem demek ..
Bende EkSen'sem 299 da bırakıcam yazmayı :)

Sen 299'a gel biz sana bir mesaj hediye ederiz. Merak etme:)

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Altay kardeşim benim daha iyi bir fikrim var .. Madem ki ben sıradan basit bayağı alalade bir üye sense özel üyesin o halde sen menejerim ol benim adıma benim yapamadığım şeyleri yap .. Bak mesela ilk olarak Nun Kalem'e özel mesaj atmanı istiyorum , mesaj at ama hiç bişi yazma o anlar :)

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Bir mektup geldi içinde bir çakı vardı..ben anladımki bizim Eksen kılıç havası atıyordu..aslında o kılıç değil bir çakıymış :)

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Eksen,bilemiyorum yani:hahaha:

Üst Alt