Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Son günlerde ülkemizde yaşanan felaketler hakikaten çok üzücü, can yakıcı hâl aldı...orda birebir yaşayan can'ları düşünmek dahi çok zor...izleyemiyorum kolay kolay...
Vakıf, kurum, kuruluşlara yardım yapmak dışında...
Şayet olay yerlerine ulaşma imkânı olan var ise...öncelikli ihtiyaçlara yönelik;etrafındaki eş, dost, arkadaş, komşu vs.haberdar edip...
yastık, yorgan, battaniye, sergi, giyim, tedavi amaçlı malzemeler,temizlik malzemeleri,yemek için kap' kacak, çocuklar için bez, kıyafet...çokça gerekli imiş ...EL' GÖNÜL BİRLİĞİ ile ulaştırılabilir inşAllah

Bilginize ahhali...

Yangın sönmüş olabilir, yakmaya devam ediyor...
Rabbim yar ve yardımcıları olsun

Son düzenleme:

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Rabbim rahmeti bereketi ile muamelede bulunsun.. Rabbim merhamet etmezse kulu kuluna merhamet etmez.. Rabbim sevmezse kimse kimseyi sevmez..
Rabbim bizlere merhamet et. Cümle canlılara merhamet et.. bizleri birbirimize iyilik eden, diğer canlılara merhamet eden kul kıl..
Gökten rahmet yerden bereket ver..
Senin ismin ile yanan ateşi sen merhametinle söndür. Bize acı Rabbim.

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
Rabbim rahmeti bereketi ile muamelede bulunsun.. Rabbim merhamet etmezse kulu kuluna merhamet etmez.. Rabbim sevmezse kimse kimseyi sevmez..
Rabbim bizlere merhamet et. Cümle canlılara merhamet et.. bizleri birbirimize iyilik eden, diğer canlılara merhamet eden kul kıl..
Gökten rahmet yerden bereket ver..
Senin ismin ile yanan ateşi sen merhametinle söndür. Bize acı Rabbim.
Amin amin amin
Rabbim razı oldun kardeşim????

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Amin amin amin
Rabbim razı oldun kardeşim????
Teşekkür ederim kardeşim Rabbim razı hoşnut olsun sizden..Rabbim dünya ahir sıkıntılarını giderip ferahlandirsin huzur mutluluk dirlik düzen versin sevdiklerinize sevenlerinize bağışlasın ..belâ musibetten uzak, selâmet içinde huzurlu yaşamak nasibiniz olsun..

Âwdil

Dâr Pêlda

Aldığı Beğeniler
490
Takım
Galatasaray
Dua edelim,lakin duayi sadece goke el acip,Allah’i zikretmek ile sinirli tutmayalim.İnsanin hayirli bir ameldeki her eylemi de kavli olarak bir dua,niteligindedir bunun sathina vurgu yapmak da fayda var.

Gelelim yangina biyolojik ve fiili olarak mudahale etmenin zaruriyetine.Biliyorsunuz Devletler olasi bir afet icin,her an el tetikte ve techizatli beklemek zorundadir.Zira bu zorundalik milletin bekasi icin olmazsa olmazdir.Uzulerek soylemek durumundayim ki,ulke olarak en ufak afette agir bedeller oduyoruz.Neden derseniz ne yeterli ekipmanimiz,ne de bu afetleri ongoren siyasetcilerimiz var.Bunun en kotu ornegini su an goruyoruz.

Yazacak cok sey var,aksam musait olursam bu konu da bir makale de kaleme alabilirim.

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
Dua edelim,lakin duayi sadece goke el acip,Allah’i zikretmek ile sinirli tutmayalim.İnsanin hayirli bir ameldeki her eylemi de kavli olarak bir dua,niteligindedir bunun sathina vurgu yapmak da fayda var.

Gelelim yangina biyolojik ve fiili olarak mudahale etmenin zaruriyetine.Biliyorsunuz Devletler olasi bir afet icin,her an el tetikte ve techizatli beklemek zorundadir.Zira bu zorundalik milletin bekasi icin olmazsa olmazdir.Uzulerek soylemek durumundayim ki,ulke olarak en ufak afette agir bedeller oduyoruz.Neden derseniz ne yeterli ekipmanimiz,ne de bu afetleri ongoren siyasetcilerimiz var.Bunun en kotu ornegini su an goruyoruz.

Yazacak cok sey var,aksam musait olursam bu konu da bir makale de kaleme alabilirim.

Yazdıklarınızın hepsinin altı çizilesi...
Dün akşam ordan gelen komşu ile konuştuk biraz...
Gelmiş ama ruhen orda gibiydi halâ
Her yer gri, çok acı diyebiliyor sadece...

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
@İsra kardeşin paylaşımından akla geldi
Komşu anlatıyor
Bi amca çok etkiledi beni...biz arabayla dolaşırken bi amcayı gördük
Ayakkabı numaran kaç diye sormuş
43 demiş yaşça ileri amca
Arkadaş sevinmiş
Oo tam sana uygun ayakkabı var
Amca arkadaşa demiş
Kızım ben bu zamana dek kimseden hiç birşey almadım,alamam
Arkadaş demiş
Biz vermiyoruz kiii
Ayakkabı sana geldii...
.
.
.
Rabbim sen aziz'sin, kerem'sin,.rahman'sın, rahim'sin
Ülkemize selamet ver...su misâli serinlik ver????

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Yangınların olduğu zaman kanal d'de büyük göç filmi vardı... bir bağlantı kurdum sustum dua etmekten başka çare yok.. herşeyi geçtim siyasi ve rantsal eleştiriler sinir bozucu... ülke bi kurtulsun sonra yiyelim birbirimizi diyen kul yok...

Üst Alt