Sigarayi birakmak istiyorum ...cok fazla nefret ediyorum gel gelelim cesaret edip birakmayi dahi denemiyorum... Gunde yaklasik iki paket sigara iciyorum....ve Benim her anim sigara demek .. Yolda yururken, otobus duraginda her yerde ...goruntu olarak klassim sarsiliyor bu bir... Cilde guzellige zarar, sagligima zarar,kokusu var, dinen zarar....ve inanin verdigim para yokmu delirtiyor beni...cunku o parayla farkli ulkelere tatile gidebilir, fransizca veya italyanca kursuna gidebilirim ve hatta fakirlerin karnini pekala doyurabilirim.
Doktora defalarca gittim sigara icin birakmami onermediler hatta verecekleri sigara birakmak icin ilaci kullanmami onermiyolar ilac kullandigim icin....kiminin parasi kiminin duasi diyorum...gunahsiz agizla edeceginiz Benim icin dualar cok onemli kardeslerim!!!!! Ve tabiki telkinleriniz lutfen
Doktora defalarca gittim sigara icin birakmami onermediler hatta verecekleri sigara birakmak icin ilaci kullanmami onermiyolar ilac kullandigim icin....kiminin parasi kiminin duasi diyorum...gunahsiz agizla edeceginiz Benim icin dualar cok onemli kardeslerim!!!!! Ve tabiki telkinleriniz lutfen