- Aldığı Beğeniler
- 0
- Takım
- Diğer
Bir gün Yusuf as..köle pazarına satılmak için getirilir..Yusuf ozamanlar yakışılı boylu güçlü meşhur bir köle idi.
Bunu duyan mısırın en zengin tüccarlar yusufu satın almak için pazarda birbiri ile yarışırlar.Herkes onu satın almak için zenginlikleri ile yarışırlar
Bunu duyan mısırın köylerinden fakir yaşlı bir ana yola düşer.Yusufu almak için köle pazarına doğru sıcak havada yola cıkar..Yolda bir grup insan onu görür ve sorar
Hayırdır ana nereye bu sıcakda yola düşmüşsün
Duydumki yusufu satmak için köle pazarına getireceklermiş onu satın almaya gidiyorum der.
İyide ana sen fakirsin neyin varda neyinle satın alacaksın
O ana sırtındaki boğcayı gösterir bununla der!
Ne var derler onun içinde
Ana açar boğcasını içinde yün yapılan bir tahta ve bir yumak yün var..
Bununlamı yusufu satın alacaksın derler..Bu yetmez Nice zenginler yarışır birbirleri ile alamazlar sen nasıl alacaksın derler
O mubarek ana derki!
BENDE BİLİYORUM YUSUFU SATIN ALAMAM , AMA YUSUFDA BİLSİNKİ BEN ONA TALİBİM!!!!!
Bunu duyan mısırın en zengin tüccarlar yusufu satın almak için pazarda birbiri ile yarışırlar.Herkes onu satın almak için zenginlikleri ile yarışırlar
Bunu duyan mısırın köylerinden fakir yaşlı bir ana yola düşer.Yusufu almak için köle pazarına doğru sıcak havada yola cıkar..Yolda bir grup insan onu görür ve sorar
Hayırdır ana nereye bu sıcakda yola düşmüşsün
Duydumki yusufu satmak için köle pazarına getireceklermiş onu satın almaya gidiyorum der.
İyide ana sen fakirsin neyin varda neyinle satın alacaksın
O ana sırtındaki boğcayı gösterir bununla der!
Ne var derler onun içinde
Ana açar boğcasını içinde yün yapılan bir tahta ve bir yumak yün var..
Bununlamı yusufu satın alacaksın derler..Bu yetmez Nice zenginler yarışır birbirleri ile alamazlar sen nasıl alacaksın derler
O mubarek ana derki!
BENDE BİLİYORUM YUSUFU SATIN ALAMAM , AMA YUSUFDA BİLSİNKİ BEN ONA TALİBİM!!!!!