Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Müştehir Karakaya

Bir başka arya

bir eylül, bir hazan, bir sağnak yağmur sarı yapraklardan hüznüme bir taç bu göğün altında kutsal bir mabet her şeyi ruhumda göğeren ağaç

eritse yokluğun hazdan çağlayan şaşırmak bahanem ipten bir duvar yel vursa göğsüme yağar yağmurun alnımda damladan öpücüğün var

nedamet hissin var sinemde zehrin eşeler ruhumu iğneden kazman reddi süzülse de canandan cana erdemin koynunda çağıldar nehrin

yüreğin yüreği öptüğü yerde bir kartal oluben acemi çaylak bir şehir ansızın durduğu yerde domur domur açan apak bir leylak

ufaldım, katlandım, hicretim sana saçına ördüğüm sarıdan bir tak mavi bir boncuktun nazar değmeyen şehla gözlerinden ruhuma bir bak

bir kere bakmayla gökteyken yere şirin bir pınardan emzirdin beni kıldan bir köprüden geçtim sırtından bir burak hızıyla uçurdun beni

put olsam koynuna girsem yine de büyük ütopyadan gizli sanrıdan inleyen yürekten çıkan bu ahlar azar işitir mi yüce tanrıdan

Üst Alt