Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Şairler vardır, ruhları ıtır ve çiçeklerle doludur, hayata cennetin seheri gibi bakarlar; bazı diğerlerinde karanlıktan başka bir şey yoktur, acımışlıktan ve öfkeden başka; ressamlar vardır, her şeyi mavi görürler, bazı diğerleri her şeyi sarı ve siyah…
Her birimizin, dünyayı arkasından algıladığı bir prizması vardır; ne mutlu ona bu prizmada güleç renkler ve neşeli şeyler görürse. Dünyada sadece bir unvan, sadece kadınlar, banka, bir isim, bir yazgı gören insanlar vardır; delilikler!
Öylelerini tanıyorum ki dünyada sadece demiryolları, pazarlar veya büyükbaş hayvanlar görürler; birileri dünyada yüce bir plan keşfeder, diğerleri bir fars./Gustave Flaubert-Bir Delinin Anıları

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Dün akşam bi akrabamın düğün davetine katıldım
Malum düğün ortamı ve neşe eğlence mevcut bol bol
Gözüm karşımda biraz da uzağımda oturan kuzene takıldı
Torununu mütebessim Bi ifadeyle izlerken benim gözler puslandı engel olamadım
Tanıdıklarımıza öylesine bakamayız, paylaşımlar ve hikayeler doğrultusunda acı tatlı hatıralar bırakmaz
Birisi kucağında diğeri beşikte iki kızı ile yolunu beklerken şehit haberini aldığı eşinin de kıızlarının torunlarının mürüvvetler görme hakkının hüznü belki de...
Düğün deydik Bi ara düğümlendik işte

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Bu bakış açısını seviyorum .
Orda bazen çıkışları bulmam zor olsada.. :)

:tşk:

Üst Alt