Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Allah Rızası için bilenler yardımıma koşsun .bu nedir ya! ?(tam 3 kezdir üye oluyorum "sorularla islamiyet sitesini " daha henüz bir soru cevabını okuyamadım .sorduğum sorularda "tınne" yok oluyor .çok çok resmi ve bir o kadarda sıkıcı canım böyle olmaz ki,:unsure: benim gibi beceriksizleri her zaman kim yönlendirecek değil mi yani:) :lac:
üye oldum yine acaba e - postama onaylandığım belirtilincemi konu okuyabileceğim.Onuda söylemiyorlar zaten sinir oldum.:BangHead:bu ne yaaaaaa DEVLET SIRLARIMI VARRRR.
Ne olursunuz bir yardım ediniz.:utangac:
misal kategorilerden bir başlığa tıklıyorum bir başlık misal FIKIH - sonra ticaret sonra ticeretle ilgili sorular sorulardan birine tıklıyorum.
sayfaya ÇAMAŞIR SUYU DÖKÜLMÜŞ GİBİ bembeyazzzzzzzzz :uzgunum[1]::eek:hayırdır inşallah.
Allah'a Emanet Olunuz.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
:hihi: hic birsey anlamadim sevgili ablam/bacim..

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
saolasın canım çok yardımcı oldun.:-OSORULARLA İSLAMİYET diye bir site den bahsediyom.hiç denk gelmedi mi ? bacım ne olursun bidaha oku belkim anlarsın:agla::utangac:.Allah'a Emanet OL.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ablacim SIKma canini bukadar
onay maili gelmedimi

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
evet kardeş devlet sırrı....... devletle uğraşma yoksa akıntıya gidersininiz..... ......çamaşır suyu iyidir!

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
anladim ablam simdi bilmiyorumki..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
evet kardeş devlet sırrı....... devletle uğraşma yoksa akıntıya gidersininiz..... ......çamaşır suyu iyidir!

:hihi:
Abi Allah iyiliğini vere emi..

Gülistan ablacım başka bir siteden yardım al
Site dediğin gibiyse henüz aktif değil
birde şunu belirteyim bazı sitelerde adminler soruyu onaylamadan yayınlamıyor ve cevap ondan sonra geliyor.

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.sağolasın "Uhubbi " bacım sende olmasan halim harap sanırım senin dediğin gibi .açık değül sanırım .neyse zaten sinirimde geçti.hepinizden Allah Razı Olsun.kardeşimiz "fatsalı dan da....Allah'a Emanet Olunuz.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Aleyküm selam abla :)
Allah senden de razı olsun , rica ettim.

Üst Alt