Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Sevgisiz,Aşksız yaşanır mı yaw resulullah aşkına kainat yaratılmadı mı?

Resulullah (sav) buyurdular ki:

"Allah Teala hazretleri aklı yarattığı zaman ona: "Gel!" dedi, o da geldi. Sonra "Geri dön!" diye emretti. O da geri döndü. Bunun üzerine akla şunu söyledi: "Ben, kendime senden daha sevgili olan başka bir şey yaratmadım. Seni, nezdimde mahlukun en sevgilisi olana bindireceğim."

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hasbi abim haklısınız, ölçü meselesini halletmek lazm...

mihru vefa

talib-i aşk

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
Ben aşığım arkadaş...
Aşksız canı ölü bilmek gerektir.....

leyli_mercan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
MEVLANA derki;
'Aşkta tıpkı ELİF gibidir isminde gizlidir o olmadan da besmele sese gelmez o herşeyin başıdır ' Elif olmak zordur...

Benim aşkım elif gibi, kalbimde gizli görünmez,ama onsuz besmele çekilmez.

A$k sadece ya$anilinca anla$ilir hakiki a$ki bulanlara selam olsun

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Aşk öyle birşeydir ki...Bütün duyguların en tavan yapmışını hissedersin onda...kızarsan çok kızarsın..üzülürsen "onun"için ufacık bir olayını bile dert edersin..hep o olur aklında..hep onlu hayaller........
:rolleyes:amaaaa..bu çok kısa sürer..ondanda aynı karşılığı aldınmı??? tamam o zaman..bi süre sonra o aşkı bitmiş say..geçicidir yani aşk..Hani üç günlük derler ya öyle işte..
Ama Rabbim bize daha güzel bir duygu vermiştir..o da sevgi.bana göre sevgiyle aşk bir değildir..sevgi kalıcıdır..Bir insanı seversin..ya fiziği,ya kalbi,ya da aklı güzeldir..onu seversin
Bı yüzden kardeşciklerim bana göre aşk gözlerde başlar..aşıklar birbirlerinin gözlerinin içine bakmak ister hep...Ve dinimizcede bunun adı "göz zinasıdır"...Yani günahtır bana göre...
Bu yüzden Rabbim kendi aşkından ve efendimizin(s.a.v)aşkından başka aşk düşürmesin kalbimize...Güzel Rabbim hayırlı insanları sevdirsin bize..Kendi için sevdirsin inşallah..selam,dua ve muhabbetle
..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : aydilge
Aşk öyle birşeydir ki...Bütün duyguların en tavan yapmışını hissedersin onda...kızarsan çok kızarsın..üzülürsen "onun"için ufacık bir olayını bile dert edersin..hep o olur aklında..hep onlu hayaller........
:rolleyes:amaaaa..bu çok kısa sürer..ondanda aynı karşılığı aldınmı??? tamam o zaman..bi süre sonra o aşkı bitmiş say..geçicidir yani aşk..Hani üç günlük derler ya öyle işte..
Ama Rabbim bize daha güzel bir duygu vermiştir..o da sevgi.bana göre sevgiyle aşk bir değildir..sevgi kalıcıdır..Bir insanı seversin..ya fiziği,ya kalbi,ya da aklı güzeldir..onu seversin
Bı yüzden kardeşciklerim bana göre aşk gözlerde başlar..aşıklar birbirlerinin gözlerinin içine bakmak ister hep...Ve dinimizcede bunun adı "göz zinasıdır"...Yani günahtır bana göre...
Bu yüzden Rabbim kendi aşkından ve efendimizin(s.a.v)aşkından başka aşk düşürmesin kalbimize...Güzel Rabbim hayırlı insanları sevdirsin bize..Kendi için sevdirsin inşallah..selam,dua ve muhabbetle
..

ozan

Siyah Sancak

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
sadece ALLAHA asık olmak gunah değildir bence. bunu yasadım asık oldum bı ınsana ve dınımden uzaklastım sımdı acı ceksemde ALLAHA sıgınarak asmaya calısıyorum suphesız kı O nun sevgısı ve ASK ı herseyın üzerindedır..

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Rabbimizin aşkı herşeyin üzerindedir
Fakat insan başkalarınıda sevebilir
Tabi aşırıya kaçmamak kaydıyla.
Zaten bir insanı seviyorsan onunla günah işlemeye bile kıyamazsın onu herşeyden sakınırsın.
O yüzden insan aşık olabilir Fakat Rabb Her zaman aklımızda olmalı...

beyazgül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
amaaaa..bu çok kısa sürer..ondanda aynı karşılığı aldınmı??? tamam o zaman..bi süre sonra o aşkı bitmiş say..geçicidir yani aşk..Hani üç günlük derler ya öyle işte..
Bu yüzden Rabbim kendi aşkından ve efendimizin(s.a.v)aşkından başka aşk düşürmesin kalbimize...Güzel Rabbim hayırlı insanları sevdirsin bize..Kendi için sevdirsin inşallah..selam,dua ve muhabbetle..

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
Ne derin bir aşıkmış ki mecnun asırlardır hep konu olmus en guzel şiirlere,en nameli şarkılara, en suslu yazılara.Onunki gibi bir aşka ulasabilir mi bu küflü gonuller mechul.Ama umut edelim yine de.

ben günah degildir diyorum...

Üst Alt