Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
BİR KUTSÎ HADİS

Dinin sağlam ve güzel olursa amelin, kanın ve etin de güzel olur. Dinin bozuk olursa amelin, etin ve kanın da bozuk olur.

İnsanları aydınlattığı halde kendini yakıp kül eden çıra gibi olma. Dünya sevgisini kalbinden çıkar. Çünkü ben dünya sevgisi ile benim sevgimi asla bir kalpte birleştirmem.

Rızık toplama hususunda nefsini zorlama; zira rızk paylaştırılmış haldedir. Hırslı kişi mahrum kalır,, cimri ise kınanır. Nimet daimi değildir, işlerin lazım olmayan yönleriyle araştırılması hayır getirmez. Ecel bellidir. Hak ise malumdur.

Allah'ın kuluna verdiği en hayırlı ilim huşu (Allah korkusu) dur. En hayırlı zenginlik kanaattir. En hayırlı azık, takvadır. Kalbe ikram edilen en hayırlı şey yakindir. Size verilen en hayırlı şey ise afiyettir.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAH'ın kuluna verdiği en hayırlı ilim huşu (ALLAH korkusu) dur. En hayırlı zenginlik kanaattir. En hayırlı azık, takvadır. Kalbe ikram edilen en hayırlı şey yakindir. Size verilen en hayırlı şey ise afiyettir.

yüreğine sağlık abim.ALLAH razı olsun bu güzel kudsi hadis için.

YÜCE KERİM olan ALLAH bizleri onun sevgisini kalplerimize yerleştirip,onun emir ve isteklerini en güzel şekilde yapan takva sahibi muminlerden eylesin...AMİN.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ALLAH'ın kuluna verdiği en hayırlı ilim huşu (ALLAH korkusu) dur. En hayırlı zenginlik kanaattir. En hayırlı azık, takvadır. Kalbe ikram edilen en hayırlı şey yakindir. Size verilen en hayırlı şey ise afiyettir.

elelrien sağlık kardeşim RABBİM amil olmayı nasip etsin

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
İnsanları aydınlattığı halde kendini yakıp kül eden çıra gibi olma. Dünya sevgisini kalbinden çıkar. Çünkü ben dünya sevgisi ile benim sevgimi asla bir kalpte birleştirmem.

Her bir cüz'ü ayine misali sevmemiz duası ile.

Takva mertebesine ulaşıp hastalıkta afiyeti görebilenlerden eylesin inşaallah.

ihsan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin

yüreğine sağlık abim.ALLAH razı olsun bu güzel kudsi hadis için.

YÜCE KERİM olan ALLAH bizleri onun sevgisini kalplerimize yerleştirip,onun emir ve isteklerini en güzel şekilde yapan takva sahibi muminlerden eylesin...AMİN.

amin..inş.

Üst Alt