Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

aza

vuslat

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Hamd kuran'da bize, 0nlar Allah'tan gelen nimet ve keremin; Allah'in, müminlerin ecrini zayi etmeyecegi müjdesinin sevinci içindedirler. (Al-i imran 171)
Insanlardan öyleleri de var ki, Allah'in rizasini almak için kendini ve malini feda eder. Allah da kullarina sefkatlidir. (Bakara-207) diye buyuran Allah'adır
Salat ve selam bize /mü'min'in işi tuhaftır, her işi hayırdır. Bu, yalnız mü'mine verilmiştir. sevindirici bir işle karşılaşırsa şükreder, o iş kendisi hakkında hayırlı olur. Üzücü bir işle karşılaşırsa sabreder, Kendisi için hayırlı olur.” (Müslim, Zühd: 64; Dârimî, Rikak: 61; İbn Hanbel, Müsned: 5/24) diye buyuran MUHAMMED (s.a.s)'in ve ashabının üzerine olsun
"Cehalet, cahiller için ölümden önce bir ölümdür, yaşayan bir bedenin içinde ölü bir ruhları vardır onların.tevhid ile hayat bulmamışsa bir kişi artık ölüdür ve ona ölümden sonraki dirilişe kadar diriliş yoktur
Cehalet bir fitnedir ve her eve girmiş bulunmaktadır.İnsanlar sömürülmekte ve bir hiç uğruna harcanmaktadırlar onları teşvik edenler ise başlarındaki zamanın firavunları ve cahil halkların desteklediği müttefikleridir.Demokrasi adı altında ülkeler işgal eden asrın firavunları işgal etmeye devam edeceklerini söylemektedirler.Şüphesiz İntiharlar var onların cephesinde saklı olan gizli bir acı var onların yaşayan bedenlerindeki ölü ruhlarında
(Allah yolundan alı koymak için harcarlar.yakında da harcayacaklar; sonra bu onlara yürek acısı olacaktır...enfal.36./ )
demokrasi getirme vaadleriyle bozgunculuk çıkaran firavunlar müslüman halkların yaşadığı ülkelerdeki petrolü gasp edip buşhun.(ALLAH ona lanet etsin ) detekçilerinin arabalarının yakıtı olarak kulanmaktadırlar ve blair (ALLAH ona lanet etsin ) her defasında islam alemi ( sadece seminerlerde ve konferanslarda ) onlara siz islam topraklarını işgal ediyorsunuz dedikleri halde onlar dahada kendilerinin oralara huzur ve demokrasi götüreceklerini söylemektedirler
(''Onlara yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayın denildiği zaman Biz ancak ıslah edicileriz derler. Dikkatli ol! Muhakkak onlar bozguncuların ta kendileridir. Fakat bunu anlamazlar ki... " (el-Bakara, 2/11, 12).'')
Ve yiğitler'' bu kelime bile onlara mahçup bir hal almış'' canlarıyla mallarıyla bu lekeyi temizlemek için ALLAH yolunda cihad eden yiğitler (ALLAH onlardan razı olsun )
(''Al-i İmran [142-]Yoksa siz, Allah, içinizden cihad edenleri belirtip-ayırdetmeden ve sabredenleri de belirtip-ayırdetmeden cennete gireceğinizi mi sandınız?'')
(''Tevbe [20-]İman edenler, hicret edenler ve Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla cihad edenlerin Allah katında büyük dereceleri vardır.'')
(''Tevbe[24-]De ki: "Eğer babalarınız, çocuklarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, aşiretiniz, kazandığınız mallar, az kâr getireceğinden korktuğunuz ticaret ve hoşunuza giden evler, sizlere Allah'tan, O'nun Resûlü’nden ve O'nun yolunda cihad etmekten daha sevimli ise, artık Allah'ın emri gelinceye kadar bekleyedurun'')
(''Onlar Allah'tan gelen nimet ve keremin; Allah'in, müminlerin ecrini zayi etmeyecegi müjdesinin sevinci içindedirler. (Al-i imran 171)'')
mazlum halkları sebepsiz yere katleden zamanın firavunlarına müttefik olan taraftarlar beşeri sistemleri müslüman halklara çağdaşlık adında sunan delalet alimleride var onların bu delalet alimleri tıpkı endülüs işgal edildiğinde hıristiyan olan delalet alimleri gibidir.Yiğitler meydana çıkıp Allah'ın kelimesinin yüce olması için canları ve mallarıyla cihad edince!firavunlar ve müttefikleri delalet alimlerini hemen görev başına getirip yalan fetvalarla cahil halkları kandırmak isterler
(''Nâfî' b. Abdır I-Hâris'ten (R.a)
Hz. Ömer (R.a) ile Usfan denilen yerde, Mekke yönetiminde görevlendirdiği (Nafî ile) karşılaştı ve ona sordu: 'Bu vadide yaşayanların başına kimi bıraktın?' 'Onların yönetimini İbn Ebzâ'ya bıraktım.' ''Ibn Ebzâ ne (iş) yapar?' 'O, azad ettiğimiz kişilerdendir.'
'Kölelikten yeni kurtulmuş birini mi tayin ettin.’
'(Fakat) o, Allah'ın Kitabını okuyan, ferâiz ilmini bilen[farzlar veya miras ilmi] ve onlarla hükmeden bir kişidir.'
'(Güzel,) ben Peygamberimiz'in şöyle dediğini işittim;
"Şüphesiz Allah, Kitabı(nın bilgisi) ile bazı toplulukları yüceltir, diğerlerini de (cehaletlerinden/amellerinden dolayı) alçaltır
."İmam Ahmed b. Hanbel, El-Müsned'')
Bu hadisteki alçalan kişiler günümüzde binlere konferans veren delalet alimleridir ve bunlar küfri sistemlere köle olmuşlar.onları azad edecek olanda yoktur
ebu MUHAMMED makdısi (ALLAH ondan razı olsun ) şöyle seslenir bu delalet alimlerine
Ey dalalet alimleri! çamura batmış ilim eşşekleri eğer tevbe etmezseniz bu ümmet sizi lanetleyecektir
Küfre köle olmaktansa Allah'a kul olmayı tercih eden zamanın ibni Ebza'ları ise zindanlardan Allah'ım zindanlar bunların benden istediklerinden daha sevimli diyerek hakkı haykırıyorlar ve bunlar ise binlere değil birlere hitab ediyor konferanslarda değil bodrumlardan zindanlardan hitab ediyor.
(''Sen ne kadar üstüne düşsen de insanların çoğu iman edecek değillerdir.'':Yusuf.103)
( Onların çoğu, ancak ortak koşarak Allah'a iman ederler.):YÛSUF suresi 106.
KARANLIKTA DİLE GETİRMEYE ÇEKİNDİĞİNİZ HAKİKAT; BİRGÜN AYDINLIKTA İŞİTİLECEK VE GİZLİ MEKANLARDA ÖĞRENDİĞİNİZ BİR DİNİ BİRGÜN ÇATILARDAN HAYKIRACAKSINIZ.(HZ. İSA)

HAMD OLSUN ALLAH RAZI OLACAĞI GÜZEL TEMİZ VE MÜBAREK BİR HAMD
SALAT VE SELAM ONUN NEBİSİ HZ MUHAMMED (S.A.S )'E OLSUN

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine saglik kardesim paylasimin icin tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun herdaim
Selam ve Dualarimla.......

aza

vuslat

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
***Baba neden Kuran'ı öptün ?
* Oğlum o öpülecek bir kitap onu öpmesek işimiz rast gitmez
***Neden baba ?
* Saygıdan oğlum ona saygı göstermesek bizi çarpar.
***Ne var onun içinde baba ?
* Ayetler var oğlum
***Ayet ne baba ?
* Ayet'mi ! şey oğlum ben bi tuvalete gidipte geleyim
***Anne ayet ne ?
* Baban gelince söyler oğlum uzun anlatması zor
***Abim biliyormudur acaba : Abi Ayet ne ?
***Babaya sor ben ders çalışıyorum
* tamam abi sana iyi dersler
***Anne babam tuvaletten çıkmadımı ?
* uyumaya gitti çok yorgun bugün mesayi yapmış.Hep sizin için oğlum sizin büyük adam olmanız için,lütfen ders çalışın oğlum.Bizide kurtarın.Dur oğlum ne yapıyorsun sen ?
***İçinde ne var merak ettim
* Oğlum abdest almadan ona dokunulmaz.İyiki baban görmedi görseydi seni keserdi O çok saygılıdır Kuran'a TEVBE TEVBE
***Abdest ne anne ?
* Oğlum abdest temizliktir.Önce ellerini.ağzını,burnunu,yüzünü,kollarını sonra başını ve ayaklarını yıkayacaksın güzelce ondan sonra okuyacaksın
***Ben uyumaya gidiyorum anne
* Dersine çalıştınmı ?
***Evet anne.Okuldan gelir gelmez ödevimi yaptım dersimi çalıştım
* Aferim oğlum hadi sen uyu oğlum sana iyi uykular aslan oğlum benim.................

HAMD OLSUN ALLAH'A. SALAT VE SELAM H.Z MUHAMMED'E (S.A.S) OLSUN

Kuran hayatımıza girememiştir,duvarlarımızda hep asılı olarak kalmıştır.Onu duvarlara asanda biziz,indirmeyenlerde biz.Bundan memnun olanlar ise şüphesiz firavunlar,nemrutlar,ebu cehiller ve asrın firavunları,nemrutları,ebu cehilleri.Cahil bir halk,aciz alimler ve onların arasında kalmış bir İslam.Vay bize ! Bizler bu günü yaşarken yarını unuttuk,yarını düşünürken bu günden olduk.Neden korkuyoruz ? Neden korkuyorsunuz ? Hani Said Nursi'nin çilesi ? Şeyh Said değilmiydi ? Değersiz dallarda asılmama pervam yoktur,şüphesiz ölümüm Allah içindir diyen.Peki ya Seyyid Kutub,Esad erbilli.
'''( Şeytan, sizi fakirlikle korkutur ve hayasızlığa teşvik eder. Allah ise katından bağışlanma ve lütuf vaat ediyor. Allah her şeyi kuşatır ve bilir. Bakara,268 ''')

Şeytan bizleri fakirlikle korkutur,zenginlik vadeder.Bu fakirlik korkusudur bizleri uzaklaştıran İslam'dan adım,adım.Zenginlik hayalleri,sayısal loto,yılbaşında piyango pardon! milli piyango bu sefer bana vuracak.Oynamasana haram : Olurmu neden haram televizyonda falan hocam haram değil dedi.Dese çıkarmazlarki televizyona be akılsız.
E y kitab yüklü merkepler.Allahın dinini neden açıklamzassınız ? Sizi korkutanlar,size ne yapabilir.Mana aleminde yolculuk yapmayı bırakın artık.Kisvelere girmiş bir İslam kimin işine yarar ?
('''De ki; «Bizim için beklediğiniz sonuç iki iyiden, yani zaferden veya şehit düşmekten biri değil mi? Biz ise Allah'ın sizi ya doğrudan doğruya kendi tarafından ya da bizim elimizle azaba uğratmasını bekliyoruz. Bekleyiniz bakalım, biz de sizinle birlikte bekliyoruz.» TEVBE./.52''')
Zayıf olan yürek sahibleri ! Nur bacının mektubunu okumadınızmı ?Hatırlamadınız galiba Nur bacıyı,hani diyorduya gelin benide öldürün karnımda taşıdığım amerika askerinin piçinide o Nur bacı. Zayıflığınız mazeretinizmi bakın ALLAH ne diyor !

* Melekler, kendilerine zulmettikleri bir durumda bulunurken canlarını aldıkları kimselere: Siz ne iş yapmaktaydınız? diyecekler. Onlar: Biz yer yüzünde zayıf ve güçsüzdük diye cevap verecekler. Melekler: Allahın arzı geniş değil miydi, oraya hicret etseydiniz ya diyecekler. İşte bunların barınakları cehennemdir. Ona gidiş de ne kötü şeydir *[Nisa :97]

HAMD OLSUN ALLAHA O ALLAH Kİ BU DİNE BİR FASIĞIN ELİYLE DE YARDIM ETMESİNİ BİLİR
HAMD OLSUN ALLAH' RAZI OLACAĞI ŞEKİLDE TEMİZ,GÜZEL VE MÜBAREK BİR HAMD
SALAT VE SELAM OLSUN KENDİSİNDEN SONRA NEBİ OLMAYAN H.Z MUHAMMED ( S.A.S)' E

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
HAMD OLSUN ALLAHA O ALLAH Kİ BU DİNE BİR FASIĞIN ELİYLE DE YARDIM ETMESİNİ BİLİR

Amiiiiiinnn inş .Rabbim razı olsun kardeş yüreğine sağlık...

aza

vuslat

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer

Amiiiiiinnn inş .Rabbim razı olsun kardeş yüreğine sağlık...

amin kardeşim cümlemizden inş

Üst Alt