Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

hayrunisa

Guest
kim kimi avlıyor şimdi. anlamadım. bu kadar korkma yaa. msn adresinden gözüm yok senin olsun benşmkiler yeterince çok zaten :)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı hayrunisa
kim kimi avlıyor şimdi. anlamadım. bu kadar korkma yaa. msn adresinden gözüm yok senin olsun benşmkiler yeterince çok zaten :)

ben bu işlerden uzagım...napim konuyu sen açtın..bende senin gözünü korkutmak istedim ki msn adresime dokunma diye :)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah yardimcin olsun Exelance.
Tahminimce geri dönüsün belki 2 ay sürecek belkide daha fazla. Ama bilki 1 sene dahi sürse seni bekliyecegiz.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı Habibemsin
Allah yardimcin olsun Exelance.
Tahminimce geri dönüsün belki 2 ay sürecek belkide daha fazla. Ama bilki 1 sene dahi sürse seni bekliyecegiz.

Allah razı olsun abla...

tayinim Trabzona çıktı..Anlayacagınız artık orada yaşayacagım.. Adsl ye baglanmam ne kadar sürer bilmiyorum..inşallah fazla sürmez de sizlere kavuşurum :)

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Yaradana emanetsin Abi,

Kendinize iyi bakin,en kisa zamanda tekrar
aramizda görmek ümidiyle insa'Allah...

H

hayrunisa

Guest
2 ay mı ?( 2 ay sürmez insallah. aha slayt hazırlayacaksın din kitaplarından. adsl 1 haftada baglanır sanırım sorun olmazsa. hayırlısı olsun ne diyelim. :) hayırşı görevler the imam :)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı hayrunisa
2 ay mı ?( 2 ay sürmez insallah. aha slayt hazırlayacaksın din kitaplarından. adsl 1 haftada baglanır sanırım sorun olmazsa. hayırlısı olsun ne diyelim. :) hayırşı görevler the imam :)

2 ay mı..Allah korusun :)

tek endişem adsl baglantısı..o oldumu gerisi kolay..

slaytlara gelince..merak etme..nasip olursa güzel şeyler yapacagım ..siz isteyin yeter ki :)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı versin insaALLAH
pek hakkım oldugunu sanmıyorum ama varsa bizden yana helal olsun sizde hakkınızı helal edin

yoklugunuz hissedilecektir emin olun

Ama internet cafe diye birşey var demi arada bir beş on dakka ayırıp gözatarsınız ve slm verirsiniz olmazmı ?

Yeni iş, yeni insanlar,degişik mekanlar eminim çok güzel olacaktır yeni hayatınız
Rabbim bizede kısmet eder birgün inşallah dua edin

Aslında hatay da iyi bir yerdi ama kısmet artık :)

Allah yar ve yardımcınız (yardımcımız) olsun inşaALLAH

hoşça bakın kendinize

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Yolunuz açık olsun sevgili exelance.Yeni görevinizde başarılar.Ee artık bizim oralara gelmişsiniz.Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. :)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı TebessüM

Aslında hatay da iyi bir yerdi ama kısmet artık :)

muhakkak öyledir...ama şartlar öyle gerektirdi...yoksa ben hataya gelip baktım.çok begendim.ama nasip trabzona çıktı..benden yana hakkım varsa helal olsun..

Yolunuz açık olsun sevgili exelance.Yeni görevinizde başarılar.Ee artık bizim oralara gelmişsiniz.Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

evet..artık karadenizliyim..ne de olsa Trabzonspor'luyum :Dmaçlarına giderim bol bol.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt