"Hassas Yanımın Ölüşü ya da Geçkin Kızın Geçmişi'nin Son Sayfası"
-Varlığından çok şey bekliyorum, aynı zamanda yokluğun beni ferahlatıyor, dedim fısıltıyla. Kim olduğumu anlamadan:
-Sussss! dedi. Dikkatlice bakınca gözümden geçen buğuyu tanıdı, yabancısı değilmişim!
-Gitmeni istiyorum! dedim yine fısıltıyla.
-Ben giderken sen ne yapacaksın? diye sordu.
-Vapurun arkasından el sallamak güzeldir demişti eski bir dostum...
-Onun yaptığı gibi mi yapacaksın? Gidişimi el sallayarak mı kutlayacaksın??
-Başka ne yapmamı isterdin?
-Doğru kişilerden tavsiye almanı isterdim. Vapurun ardından sallanan ellere inanmıyorum ben...
-Bana inan! Seni gönderirken yaşadığım coşkuyu görebilmen için o vapura binmen gerek! Sen o vapurda olmalısın, ben de iskelede!
-Tıpkı onun gibi konuştun...
-Biraz olsun huzur yüzü gösterecek misin bana? Acımaktan bıktım anlıyor musun? Gidecek misin şimdi?!
-Evet!
-Bir daha da görmeyeyim seni! Gelme sakın!
-Gelmem!
Gözümdeki buğu ile beraber vapura bindirdim onu. Emin olmak istedim; el sallayarak kutladığım gidişinden emin olmak istedim. Geri dönmesinden korktuğum için kaptanla anlaştım, vapuru erkenden kaldırdı.
Dışarıdaydı. Giderken bana bakmadı. Bu yüzden onu kovuşumun tadını çıkaramadım.
Vapur iskeleyi terketti, biraz gitti ve battı. Tek yolculu ve tek mürettebatlı vapurdan sağ kurtulan olmadı...Şükür...
http://yollardagezer.blogcu.com/
-Varlığından çok şey bekliyorum, aynı zamanda yokluğun beni ferahlatıyor, dedim fısıltıyla. Kim olduğumu anlamadan:
-Sussss! dedi. Dikkatlice bakınca gözümden geçen buğuyu tanıdı, yabancısı değilmişim!
-Gitmeni istiyorum! dedim yine fısıltıyla.
-Ben giderken sen ne yapacaksın? diye sordu.
-Vapurun arkasından el sallamak güzeldir demişti eski bir dostum...
-Onun yaptığı gibi mi yapacaksın? Gidişimi el sallayarak mı kutlayacaksın??
-Başka ne yapmamı isterdin?
-Doğru kişilerden tavsiye almanı isterdim. Vapurun ardından sallanan ellere inanmıyorum ben...
-Bana inan! Seni gönderirken yaşadığım coşkuyu görebilmen için o vapura binmen gerek! Sen o vapurda olmalısın, ben de iskelede!
-Tıpkı onun gibi konuştun...
-Biraz olsun huzur yüzü gösterecek misin bana? Acımaktan bıktım anlıyor musun? Gidecek misin şimdi?!
-Evet!
-Bir daha da görmeyeyim seni! Gelme sakın!
-Gelmem!
Gözümdeki buğu ile beraber vapura bindirdim onu. Emin olmak istedim; el sallayarak kutladığım gidişinden emin olmak istedim. Geri dönmesinden korktuğum için kaptanla anlaştım, vapuru erkenden kaldırdı.
Dışarıdaydı. Giderken bana bakmadı. Bu yüzden onu kovuşumun tadını çıkaramadım.
Vapur iskeleyi terketti, biraz gitti ve battı. Tek yolculu ve tek mürettebatlı vapurdan sağ kurtulan olmadı...Şükür...
http://yollardagezer.blogcu.com/