Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Bir sevdiğin kulunda ben olayım!!

Dağlar taşlar adın zikreder,
cümle kâinat emrine âmâde!
Bir ben bilmem, nasıl kul olunur.
Ne olur bana öğret Allah'ım!
Kul olmayı.
Bir sevdiğin kulunda ben olayım.

Este eûzü billâh:
فِى بُيُوتٍ أَذِنَ ٱللَّهُ أَن تُرْفَعَ وَيُذْكَرَ فِيهَا ٱسْمُهُۥ يُسَبِّحُ لَهُۥ فِيهَا بِٱلْغُدُوِّ وَٱلْءَاصَالِ

Fî buyûtin ezinallâhu en turfea ve yuzkere fîhesmuhu yusebbihu lehu fîhâ bil guduvvi vel âsâl

Allah’ın, yüceltilmesine ve içlerinde adının anılmasına izin verdiği evlerde hiçbir ticaretin ve hiçbir alışverişin kendilerini, Allah’ı anmaktan, namazı kılmaktan, zekâtı vermekten alıkoymadığı birtakım adamlar, buralarda sabah akşam O’nu tesbih ederler. Onlar, kalplerin ve gözlerin dikilip kalacağı bir günden korkarlar.(O mişkat) Bir nice evlerde ki, Allah-ü Azîmüşşan o evlerin yükseltilmesine ve içlerinde (mübarek) isminin zikredilmesine izin vermiştir. O evlerde kendisi için sabahleyin ve akşam üstleri tesbihte bulunurlar.

Allah'ım dünyada aldanıp,gaflet kuyusuna düşmüşüz, hz Yusuf as'ın kuyusu gibi. Gönlümüz zindanda senin adını zikretmedigimiz an, bizi gaflet uykusundan uyandır, gayyâ kuyusundan çıkar.gönlümüzü dilimizi hanelerimizi kuranın nuru ile nurlandir.kabirde mahşerde kuranı şefaatçi eyle!

Kalbi diri olmayan, ne kadar yaşasa da!
Seni bilmeyen ölüdür. Yâ Resulullah.
Seni sevmek hayattır, Yâ Resulullah.
Allah'ım bizi kalpleri diri olan kul, habibine ümmet, bizi ümmetlikte daim kaim eyle..

Allah'ım bizide evinde ailemiz ile misafir et. Ramazan ayını senin emin olan şehrin mekke de geçirmeyi nasip et..

Allah'ım en güzel dualar düşür dilime, sevgini merhametini muhabbetini daim eyle..

Allah'ım yüreğimin katılaşıp, dua edememekten beni koru!

Amin Ecmain!!
Screenshot_20220407-230104_Facebook.jpg

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Eğer Rabbimiz bize merhamet etmez ve bizi bağışlamazsa kesin olarak hüsrana uğrayanlardan olacağız.
Rabbim, beni ve kardeşlerimi bağışla, bizi rahmetine kat. Sen merhamet edenlerin en merhametli olanısın.
“İçinde bulunduğumuz bu imtihan günlerinde ellerimizi Yüce Rabbimizin engin merhametine açıp sabırla ve namazla O’ndan yardım istemeliyiz.”
Teşekkürler kardeşim.. Allah'ım bizi geçmiş ve gelecek neslimize hayr duası eden kıl.. Allah'ım sizden atanızdan neslinizden ve sevdiklerinizden razı hoşnut olsun..

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Allah'ım en güzel dualar düşür dilime, sevgini merhametini muhabbetini daim eyle..

@fadikhatun, Allah razı olsun ????
Teşekkür ederim kardeşim Rabbim razı hoşnut olsun, sizden okuyan gözlerinize, dillerinize zeval vermesin. Dünya ahirde güzellikler görmeyi, cennet lisanı ile konuşmayı nasip etsin. Rabbilâlemin.

Üst Alt