Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
b836129482_97872904482_2113.jpg

menzilde gavsimizdan tövbe aldiktan sonra caminin üst katina çiktik. Ve orada bir görevli abimiz bize sekiz şart adabini anlatmadan önce hepimize bir sohbet yapti...

Baba oğul iki sofi varmiş. Baba vefat etmiş. Ve bir kaç gün sonra oğlu babasini rüyada görmüş. Oğlu sormuş; baba nasilsin? Kabirde halin nedir? Diye...

Baba cevap vermiş; oğlum beni siz kabre koydunuz ve üzerime kabir tahtalarini koymaya başladiniz son kabir tahtasini koyduğunuz zaman gökten yildirim gibi münker ve nekir melekleri geldi ve bana sordular rabbin kim? Ben daha cevap veremeden kabrin içinde bir firtina koptu büyük bir rüzgar esti heryer toz toprak oldu ben o sirada hiç birşey göremedim ortalik biraz berraklaşinca göz gözü görmeye başlayinca baktim ki gavs-i sani hz. Yanimda ...

Münker ve nekire daha onlar diğer sorulari sormadan gavsimiz hepsini kendi cevapladi. Rabbi allah'tir.. Peygamberi hz. Muhammed mustafa'dir (s.a.v.) kitabi kuran-i azimüşandir

sorularin hepsiniz cevapladi oğlum burda çok iyiyim çok rahatim ben onlarin büyüklüğünü dünyada bilemedim anlayamadim hiç olmazsa sen onlari anlamaya çalişanlardan ol...

Diye oğluna nasihatta bulunmuş kurbanlarim.

Inşallah hepimiz sadatlari anlama derdiyle dertlenen ve sonunda anlayanlardan oluruz...

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
Inşallah hepimiz sadatlari anlama derdiyle dertlenen ve sonunda anlayanlardan oluruz...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

aminnnn aminnnn YA RABBEL ALEMIN:((
Rabbim cc razi olsun abim,gönlüne saglik....:alkislar:
dua ve muhabbetle...

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
Allah razi olsun abim:gul:

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
Allah razı olsun abicim hakikaten çok güzel insanın yüreğine dokunan bir sohbetmiş

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe

Inşallah hepimiz sadatlari anlama derdiyle dertlenen ve sonunda anlayanlardan oluruz...

Aminnnn,aminnnnn
Cenab-i Hak razi ve memmun olsun insaAllah Semerkand kardesim tesekkürler
Selam ve Dualarimla........

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun abi

Rabbim onların gönlünden bizlri ayırmasın.Amin

Üst Alt