Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

_kubilay_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
arkadaşlar forumda dün son olarak cvb yazdığım konu ve cevaba ulaşamdım acaba sorun bendemi yoksa konu veya cv silindimi kilitlendimi merak ettim ilgililer bir cvb verirse sevinirim

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Konunuza cevap yazmadım çünkü gerek görmedim ben gerekeni izzah ettiğimi düşünüyorum niyetim sizinle tartışmaya girmek değil sadece paylaştığınız konuyu uygun görmedim araştırmanız bitince tekrar konu paylaşımında bulunursunuz kim bilir ozamanki konunuz gerçekten okunacak bir konu olur yanlış anlamayın siz yargılamıyorum sadece paylaştığınız konunun yazarı ne olduğu belli olan din karşıtı biriydi gereksiz bir yazı yazmış sizde onu paylaştınız iftira nitelikli bir konuydu ..Bu yazdığmda son cevabımdır tekrar cevap vermicem ayrıca hayırlı paylaşımlarınız bekliyoruz ve burası Nur Cemaati sitesi değil Cemaat üyesi kişilerde var olmayanlarda ...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Kubilay kardeşim;Öncelikle tekrar hoş geldiniz.Size belirtmek isterimki sitemizin bir tartışma sitesi değil paylaşım sitesi olduğunu bilmenizi isterim.
Sizden ve tüm üyelerimizden tartışmaya mahal verecek,her hangi bir kurum veya gurubu kötüleyip rencide edecek hiç bir konunun açılmasına izin vermediğimizin bilinmesini isterim.Evet sitemiz İslami bir sitedir fakat İslamiyette söylentiye dayalı kanıtsız hiç bir şahsı veya hiç bir gurubu rencide etmeye,iftiraya ve gıybete sebebiyet verecek şekilde konuşulmasının veya tartışılmasının yerinin olmadığını düşünüyorum.
Böyle bir düşünce içinde iseniz size bir sürü tartışma sitesi önerebilirm.Sanıım sizde biliyorsunuzdur.
Sitemiz hiç bir gurubun veya cemaatin sitesi değil her gurubun ve her cemaatin içinde barındığı ve hoş görü ile güzel paylaşımların bulunulduğu bir sitedir.
Onun için sizdende sitemize aynı katlıyı bekliyor bundan sonraki paylaşımlarınızın eğitici öğretici ve hayata tatbik edici konular olmasını bekliyor yapacağınız faydalı paylaşımların hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

_kubilay_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
sanırım yanlış anlaşıldım ben kendi açtığım konuyu sormadım ki (üstadın hapisane hayatı diye bir konu vardı) dün ilminur hanım başka bir arkadaşın açtığı bu konuya yazdığım cvb hakkında bişyler demişti bende ona açıklık getirmek için bir cvb yazmıştım ama bugün ne o konu nede cvb bulamadım ayrıca benim açtığım konulara tartışmak için değil biliglendirme amaçlıdır bahsi geçen konular hakıında değişik bilgiler içermektedir yani tartışacak bir şey yok bence

Üst Alt