Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
arkadaşlar benim internet paketim 29 ytl lik olandan ama
ben bu paketi tercih ettiğimden beri hiç 29 ytl ödemedim en fazlası 50 ytl nin üzerinde en aşası 40 ytl üzrinde ödüyorum

şimdi benim öğrenmek istediğim bu fiyat artışı neden sebeb oluyor

fazla bir şey indirmiyorum çok önceleri ilahi indirdim ama belki ist taşınalı onuda hiç indirmedim desem yalan olmaz istanbulada 9 ay oldu taşınalı başkada bir şey indirmiyorsam bu fiyat artışı neden ??? bilenler varsa bana yazabilirmi en azından dikkat edeyim yaptığım hataya....

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Baglantı ücretini peşinmi ödediniz yoksa taksit olarak hesaba yansıtmalı mı ?
Fazla geliyorsa ya baglantı ücreti ekleniyordur hesaba yada kotayı aşıyorsundur.

http://adslkota.ttnet.net.tr adresinden bilgileri girerek aylık kullanım miktarını incele istersen..

Orasıda normalse 444 0 375'i arayarak türk telekom personeli ile muhabbet edebilirsiniz :D

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
tahminim taksitli ödüyoruz verdiğin linge giriyorum sürekli güvenlik kodunu yanlış girdiniz diyor küçük harfle yazın diyor yazıyorum gene yanlış girdiniz diyor

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Önemli NOT: Airties RT-205TT marka ve model modemlerde yukarıda yer alan güvenlik kodunun görüntülenememesi problemi ile karşılaşılmaktadır. Benzer sorun ile karşılaşan Airties RT-205TT marka ve model modeme sahip müşterilerimizin burada yer alan yönergelere göre firmware güncellemesini yapması gerekteği hususunu bilgilerinize sunarız.

alt tarafta böyle bir uyarı var burdan girin diyen yerden giriyorum sayfa açmıyor

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
onur hesabı ve kotayı nasıl aşabilirim yani ne yapıyorumda aşmış oluyorum???? yazarmısın

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Xp kullanıyorsan ve güncellemelerin açıksa o yüzdende olabilir..Modem markası neydi ?

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
modemim Zyxl marka

xp kullanıyorum güncemeler nasıl kapanır ozaman onu tarif et bana onur

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Başlat->Denetim Masası->Otomatik Güncelleştirmeler->Otomatik Güncelleştirmeleri Kapat

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
**Kablosuz modem kullanıyorsanız dışardan siizn hattınıza konuk olanlar olabilir..
Laptop kullanan kişiler varsa yakınınızda sizden geçiniyor olabilirler..

***Sizin şifrenizle bir başkası daha kendi evinden giriyor olabilir..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
***Sizin şifrenizle bir başkası daha kendi evinden giriyor olabilir..
Onu ben denedim olmuyordu artık :D Önlem almışlar sanırım

Üst Alt