ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
**Kablosuz modem kullanıyorsanız dışardan siizn hattınıza konuk olanlar olabilir..
Laptop kullanan kişiler varsa yakınınızda sizden geçiniyor olabilirler..
***Sizin şifrenizle bir başkası daha kendi evinden giriyor olabilir..
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
ben eskiden kota sorunu kardeşimin şifresiyle giriyordum ..
ama denemiyorum artık..
önlem almaları benim açımdan iyi olmadı![]()
Kullandıgın xp lisanssızsa faydası bile olurORiJiNAL YAZARI : fzehra
onur peki otomatik güncelemmeyi kapattım zarar olmazmı baan diyorki pc risk altında olabilir bu butona tıklayın diyor ama ben kapattım genede ..
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
onur peki otomatik güncelemmeyi kapattım zarar olmazmı baan diyorki pc risk altında olabilir bu butona tıklayın diyor ama ben kapattım genede ..
laptop kullanan birisi kablosuz olarak hazırda olan modemleri tarar..bulunca eğer sizde dışarıya karşı şifreleme yoksa siizn hattınızdan girer..ama eğer sizde modemde şifre varsa sorun giremez haliyle..benim şifremi nasıl çalabilirki..
adsl koto kontrol diye bir şey duydum bugün 3 kere yükledim ama bir türlü çalışmıyor .. 3 kere yükledim çalışmayınca ekle kaldırdan sildim
ORiJiNAL YAZARI : Onur
onur peki otomatik güncelemmeyi kapattım zarar olmazmı baan diyorki pc risk altında olabilir bu butona tıklayın diyor ama ben kapattım genede ..Kaspersky kullanıyorsan zararı olmaz..
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
ORiJiNAL YAZARI : Onur
onur peki otomatik güncelemmeyi kapattım zarar olmazmı baan diyorki pc risk altında olabilir bu butona tıklayın diyor ama ben kapattım genede ..Kaspersky kullanıyorsan zararı olmaz..
lisansız olup olmadığını bilmiyorum ama avast anti wirüs kullanıyorum sence bu nasıl bir wirüs giderici iyimi ...