Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Galiba baglantı ücreti taksite baglanmış senin :) Bu ayda aynı olursa gözaltına alalım :))

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : Onur
Uzun zamandır avast kullanmıyorum ama internetten güncelliyorsa iyidir..Çünki sürekli yeni virüs çeşidi çıkıyor.

üye oldum 1 yıllık güncellenecek heralde öyle bir şeyler yazdı çünkü türkçe versiyon

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : Onur
Galiba baglantı ücreti taksite baglanmış senin :) Bu ayda aynı olursa gözaltına alalım :))

tamam onur hele bir fiyat gelsin bakalım haberleşelim ablam..

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
exs kardeş aynı senin gibi yeşil o işaretlediğin yer ..

ALLAH cc herikinizdende razı olsun çok faydanız oldu çok tşk ederim..

orjinal XP kullanıyorsun güzel..
gelen faturaya göre bir çözüm buluruz inş..

MalcolmX61

İyi olmaya çalışan biri

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
lisanssız xpleri orjinal yapmakla ilgili windows forumuna çözüm yazmıştım ilgilenenler bakabilir hayırlı RAmazanlar

el_silm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
s.a arkadasım sorununu okudum ben kendım turk telekomda adsl teknısyenı olarak calısıyorum ...senın gıbı sorunlu abonelerımız cok benım sana tavsıyem eger modemın kablosuz modem ıse wep ayarlarından sıfre gır degıl ıse modemını kullanmadıgın zamanlarda kapat eger coklu kullanıyor ısen yanı baska bır pc ıle kullanıyorsan bu dıger bı bılgısayardan kaynaklanabılır..gelelım senın kullanmana sonucta kotası 4 gb olan bır adsl paketın var kota mıkatrını astıgın her mb/sn 10 kurustur buda 1 gb 10 ytl ye tekammul eder muzık ındırıyor ısen bu kotaya dırekt olarak yansır vıdeo ızleme artı ındırdıklerın buna eklenır muzıge ornek verıcek olursak 3 mb muzık kotandan 3 mb demektır eger bu sekıldede cozum bulamıyor ısen faturan yuksek gelıyor ıse sımdıkı sınırsız adsl paketlerınde 256-1024 olan 49.9 ytl dır...dedıklerımı uygula eger randuman alamazsan sınırsız bı paket al ..hayırlı geceler

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : el_silm
s.a arkadasım sorununu okudum ben kendım turk telekomda adsl teknısyenı olarak calısıyorum ...senın gıbı sorunlu abonelerımız cok benım sana tavsıyem eger modemın kablosuz modem ıse wep ayarlarından sıfre gır degıl ıse modemını kullanmadıgın zamanlarda kapat eger coklu kullanıyor ısen yanı baska bır pc ıle kullanıyorsan bu dıger bı bılgısayardan kaynaklanabılır..gelelım senın kullanmana sonucta kotası 4 gb olan bır adsl paketın var kota mıkatrını astıgın her mb/sn 10 kurustur buda 1 gb 10 ytl ye tekammul eder muzık ındırıyor ısen bu kotaya dırekt olarak yansır vıdeo ızleme artı ındırdıklerın buna eklenır muzıge ornek verıcek olursak 3 mb muzık kotandan 3 mb demektır eger bu sekıldede cozum bulamıyor ısen faturan yuksek gelıyor ıse sımdıkı sınırsız adsl paketlerınde 256-1024 olan 49.9 ytl dır...dedıklerımı uygula eger randuman alamazsan sınırsız bı paket al ..hayırlı geceler

sitemizde böyle bir kardeşimizin olmasıda çok güzel en azından bize bazı meselelerde yardımcı olur şimdikinde olduğu gibi....

öncelikle hoşgeldin kardeşim üyeliğin hayırlı olsun ...benim sorunumu bende bilemiyorum ilahi falan indirmiyorum kablosuz modem ne onu anlamadım bizimki telefona bağlı adsl ben böyle biliyorum çokluda kullanmıyorum şahsımıza ait.....ama sitemizin radyosu var zaman zaman ona girer radyo dinlerim bazende dj lik gibi bir aktivite de bulunurum....

el_silm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hosbulduk tesekkurler sımdı benım kablosuz derken dızustu pc lerde kullanılan modemlere dısardan mudahale edebılınıyor bu masaustunde kablosuz yanı wrıless modem dedıgımız kablo gerektırmeden aynı zamanda kablolu kullanılan bı modemdır..sımdı senın dj lık yapmandakı ındırdıgın kb mıktarı normal derecededır fakat bu server ada baglı yanı baglandıgın host eger cok asırı yukleme yapıyor ıse senın kotanada yansıyordur

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : el_silm
hosbulduk tesekkurler sımdı benım kablosuz derken dızustu pc lerde kullanılan modemlere dısardan mudahale edebılınıyor bu masaustunde kablosuz yanı wrıless modem dedıgımız kablo gerektırmeden aynı zamanda kablolu kullanılan bı modemdır..sımdı senın dj lık yapmandakı ındırdıgın kb mıktarı normal derecededır fakat bu server ada baglı yanı baglandıgın host eger cok asırı yukleme yapıyor ıse senın kotanada yansıyordur

evet anladım ablam sağol tşk ederim yardımın için daha öncede duymuştum bunu ama ihtimal vermemiştim..

el_silm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sende saol abla yardımım oldu ıse ne mutlu bıze

Arapa_Allah_Yazl.jpg

Üst Alt