Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kediler lordu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
sizleri bilmrm ama ben bu face sinir oldum..ve bazi seyleri zedeledigine inanaiyorum..ya benim amacim goremedigim insanlari gormek konusmak takip etmekti ama cogu kisi kendini hurem sultan yada padisah saniyor ve hava atmak icin giriyor...olduklarindan farkli gosteriyorlar...selam veriyorsun almiyorlar yada selam veren olmuyor sizce yogunluktan mi deil bu sorunu hemen herkez yasiyor gerek akraba gerek arkadaslik iliskilerinin zedelendigine inananiyorum sizin fikriniz nedir?

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Bazı faydaları var tabiki ama zararının daha fazla olduğunu düşünüyorum. Oradaki kişiliklerin doğruluğu tartışılır. Sahsen buna alistigim için sadece kendime bakiyorum. -ki birde samimi dostlarım dışındakiler sadece selamlastiklarim.

kediler lordu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
AMA benimkiler reelde tanidigim kisiler mesala ben sanal sirf iki uc tane bedensel engelli kardesimle konusuyorum bana moral veriyolar BU BENIM cevremlemi alkali acaa trilyoner akrabalar belli mevkiye gelmis arkadaslarin selamimini alamamak

Üst Alt