Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
27173_1345589633992_1058809287_31080018_4205203_n.jpg

Zamanın birinde bir Allah dostu şöyle dua etmiş: “Ya Rab, bu kadar insan Sana dua ediyor, Senden bir şeyler istiyorlar. Ya Rab! Ben merak ettim, Senden ne istiyorlar. Bana bunları bildir ya Rab!” Allah bu dostunun duasını kabul etmiş ve kendisine edilen tüm duaları veliye bildirmeye başlamış. Mübarek edilen duaları duydukça gitgide erimeye, kahrolmaya, üzülmeye başlamış. Öyle ki artık dayanamaz hale gelmiş. Ve Şöyle yalvarmış: “Aman Ya Rab! Bunu benden al Allah’ım.” “Neden ya kulum?” diye Allah sorunca; “Aman Ya Rab! Senden neler neler istiyorlar. Dayanamadım.” demiş.
Allah : “Evet, benden ev istiyorlar, araba istiyorlar, aş, iş, eş istiyorlar, sağlık mutluluk istiyorlar.
Ama BİR TEK BENİ İSTEMİYORLAR” demiş.
Dualarıyla Allah’ın Zatını isteyenlerden olalım inşaallah…

Vellezîne saberûbtigâe vechi rabbihim ve ekâmûs salâte ve enfekû mimmâ rezaknâhum sirren ve alâniyeten ve yedreûne bil hasenetis seyyiete ulâike lehum ukbed dâr.
Onlar, sabırla Rab’lerinin vechini (Zat’ını, Allah’ın Zat’ını görmeyi) dileyenler ve namazı ikame edenler, onları rızıklandırdığımız şeylerden gizli ve açıkça infâk edenlerdir. Ve seyyiati, hasenat ile (iyilikle) savan kimselerdir. İşte onlar için, bu dünyanın (güzel bir) akıbeti (sonucu) vardır..
13 / RAD – 22

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray

Vellezîne saberûbtigâe vechi rabbihim ve ekâmûs salâte ve enfekû mimmâ rezaknâhum sirren ve alâniyeten ve yedreûne bil hasenetis seyyiete ulâike lehum ukbed dâr.
Onlar, sabırla Rab’lerinin vechini (Zat’ını, Allah’ın Zat’ını görmeyi) dileyenler ve namazı ikame edenler, onları rızıklandırdığımız şeylerden gizli ve açıkça infâk edenlerdir. Ve seyyiati, hasenat ile (iyilikle) savan kimselerdir. İşte onlar için, bu dünyanın (güzel bir) akıbeti (sonucu) vardır..
13 / RAD – 22

Gerçek aşkın idrakine sahip olamayan bizler için bu dua sadece dilde kalır boğazdan içeri girmez. Ama bu demek değil ki bu duayı etmeyelim . Edelim ki Rabbim sevdikleri hürmetine bizleride aşıklardan yazsın .
Allahım sadece senin rızanı istiyorum
Bana sadece SEN gereksin
ne olur bu doğrultuda yaşat ve bu ahval üzere yanına al
Beni , sevdiklerimi , buradaki güzel yürekli kardeşlerimi
ve ve ve
tüm Muhammed ümmetini
Aminnn ...

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım