Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Mehmet Baş

Bir Türkü Söylesek Yeter

Bedeni şu anda inşaatlarda harç olmuş tüm ruhlara selam ediyorum Doğuya batıya cenup ve şimale Kış hazırlığı yapan karıncalara ağ ören örümceklere Taş yontuculara kanun yapıcılara ve ırmak kayıkçılarına Yorgun develerle gece çölde seyahat eden kervanlara selam ediyorum

Yontma taş çağından kalmış ağrılar biriktirdim sol göğsümde Sol göğsümde irkildi cennet ve cehennem Ölümü bile elementlerine ayıran bir deneyin içinde Kovuluşlar ve yörük atların alın yazısında Suskunluklar biriktirdim rüyalar terasında

İyi niyetler çarşısında terk edilmiş bebekler Bir şehir volta atiyor içimde bir şehir sessiz harfler arasında Ürkek bir tayın dikilmiş kulaklarında Suyu kesilmiş çeşmelerle beraber ağlarken

Günlerim yazı tura atmakla geçiyor Yazı gelirse susuyorum tura gelirse yine susuyorum Dünya zengin cenazelerinde ağlayıp diz döven bir kadın gibi Havanın güzel geçeceğini söyleyen meteoroloji raporlarına güvenmiyorum Keskin sirkelerin zarar verdiği küpler arasından geçerken Gecenin siyah kanını yudum yudum içiyorum

Gece kitabından bir alıntı olsa gerek bu güneş tutulması Eşit koşullarda başlamadı bu koşu biliyorum Cehennemin telefonunu çaldırıp çaldırıp kapatmak işim Uyum içinde çalışıyor tanıdığım bütün kötüler

ya kurtarıcıları kim kurtaracak ya itfaiye yanarsa İki kuşu birbirine bağlarsan uçamazlar Biz sefil günahkârlar her konuda tarafsızız Bizim kimseyle bir alıp vermediğimiz yok Bozuk para gibi harcandık işte Kapı eşiklerine oturup bir türkü söylesek yeter

Üst Alt