Resmi siz mi çekmiştiniz vuslat kardeşim
Resmi siz mi çekmiştiniz vuslat kardeşim
Hünerli ellerinizden çekilmiş fotoğraflar izlemiştim paylaştıklarınız arasında .Ben çektim demiş olsaydınız da şaşırmazdım çok mübarek kardeşim ????İsterdim çok ancak sevdiğim bi sayfadan aldım...oğlumun makinaya el koymakta istemiyorum değil hani![]()
EvvelAllahtan...deyip haddi bileyim kardeşim...var' olun????Hünerli ellerinizden çekilmiş fotoğraflar izlemiştim paylaştıklarınız arasında .Ben çektim demiş olsaydınız da şaşırmazdım çok mübarek kardeşim ????
Rabbim hoşnut ve razı olsun,varlığınız daim olsun ???? hava çok soğuk buymaya başladık artık ,baya özger esii bizim buralar da egellücüme gelesecünüz tutar buralara önceden haber ediim dedim ???????? kardeşimEvvelAllahtan...deyip haddi bileyim kardeşim...var' olun????
EyvAllaah kardeşim...samimiyetin dili gönülden geçer...gayrısı laf ı güzaf...Sıcaklığı ,samimiyeti ifade eden, içimizi ısıtan şivelerimiz kardaşum.. aynenn
Eyyvallah hürmete binaen can kardaşum Eyyvallah????????EyvAllaah kardeşim...samimiyetin dili gönülden geçer...gayrısı laf ı güzaf...
Eksik olmayun...ha bu gardeşiniz razı ...Rabbim de sizden razı olsun????
Şiveler harman oldu ????