Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
gizli kalmayı seven ama insanların sevgisini kazanan tek hayalet....

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Ağlayan bir bebek.Ama acıktığı için değil,gerçekten acı çektiği için ağlayan bir bebek.Bakışları ve yaşlarının çokluğu bunu anımsatıyor bana.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
oldukça masum ve o kadarda temiz bir yüze sahip üssteki avatar,sanki ulaşılmaz hayaller kurmuşta onların ümidiyle yaşıyor,sempatik ve bir o kadar da bilmiş bir tavrı da var,zeyno avatarın bana bunları hatırlatıyor......

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
zeyno; avatarın senin kişiliğini yansiyor olmalı..içten gülümseyen bir yüz ifadesi..sevimli bir çocuk..
ama ;ben senden daha güzel avatar eklemeni bekliyorum..
yada kendi avatarını kendin yap (tavsiye sadece)

silaucan;masumiyet..günahsız bir yüz..

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
yuzu yanmis biri belli ondan bole karanlik giyiniyo...

ilk aklima bole geldi ama gozlerini nasil isinlandirdi onu anlamis deilim .. :] =)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ORiJiNAL YAZARI : @Cihan**
yuzu yanmis biri belli ondan bole karanlik giyiniyo...

ilk aklima bole geldi ama gozlerini nasil isinlandirdi onu anlamis deilim .. :] =)
yüzüm yanık değil..sadece gizleniyorum o kadar :D

cihan;eski meşhur avatarını (fare9 hiç sevmezdim..hatta sana diyecektim değiştir diye ..neyseki son avatarın çok hoş..İslam ve bilim ..bu 2 kelime aklıma geliyor.. ;)

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Exelance avatarı.
Eskiden bir çizgi film vardı "he-man" hatırladığım kadarıyla.Orada bir kahraman vardı aynı bu şekil.Çoğu şeyden gizlenen kendini açığa vurmaktan kaçınan,karanlıkların çocuğu ve bir o kadarda çocuksu kişiliği vardı.Mesela fareden korkardı..."Gizlilik" geliyor aklıma.

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
zeyno ablanın avatarı, hayallere dalmış küçük bir kızı simgeliyor... o saçındaki sarı noktaları çıkartamadım tam herhalde çiçek... neyse benden bu kadar

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
ORiJiNAL YAZARI : zeyno
Exelance avatarı.
Eskiden bir çizgi film vardı "he-man" hatırladığım kadarıyla.Orada bir kahraman vardı aynı bu şekil.Çoğu şeyden gizlenen kendini açığa vurmaktan kaçınan,karanlıkların çocuğu ve bir o kadarda çocuksu kişiliği vardı.Mesela fareden korkardı..."Gizlilik" geliyor aklıma.

Bende bir he-man hayranı olarak hatırlıyorum tabi o kişiliği adı:İskeletordu :D

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
ORiJiNAL YAZARI : YaMusaB
zeyno ablanın avatarı, hayallere dalmış küçük bir kızı simgeliyor... o saçındaki sarı noktaları çıkartamadım tam herhalde çiçek... neyse benden bu kadar

O sarı şeyler Ya musab gökten inen nur olabilirmi bizim zeynonun başına düşüyor ;)

Üst Alt