Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Sağolasın kardaşum gerçekten hoş oldu karşulaman ,bir tuhaf oldum mutlu oldum :) Rabbim seni de seninle olanı da sensiz olamayan Kardaş larunu da ananu-babanu hala ve teyzelerini sevdiğin herkesinde gönlünü hoş eylesin :) tekrar teşekkür ederim en değerlisinden :)
Amin amin amin cümlemizin kardeşim
Rabbim razı hoşnut olsun Var olun sağ olun...
Samimiyeti hisseden gönülü var eden Latiif olana sonsuz hamd, şükür olsun????
Ricalar olsun, eyyvAllahh ????

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
????????
Özledim oraları hakikaten
Mezereye çıkıp, ruha şifa havasını solumak...bir de yanında demini almış çay oldumu ...daha ne olsun duu
EyvAllah kardeşim ...Rabbim zeval vermesin vatanımızın zerre i miskal hiçbir yerine

Kuzucuk_saudade

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,082
Takım
Trabzonspor
????????
Özledim oraları hakikaten
Mezereye çıkıp, ruha şifa havasını solumak...bir de yanında demini almış çay oldumu ...daha ne olsun duu
EyvAllah kardeşim ...Rabbim zeval vermesin vatanımızın zerre i miskal hiçbir yerine
Amin amin şifa niyeti ne herşylere amin olsun kardeşim ????????????

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Karadeniz, denilince ilk aklıma vatanseverlikleri geliyor, tanıdıklarımında hep öyle hatırlatıyor
Cesaretleri başka bir açıklama
Diğerleri için uzun anlatımlar, türkülerine benziyor insanlar

Kuzucuk_saudade

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,082
Takım
Trabzonspor
Hocam hoşgeldiniz .nerededir turangida hocam diye sordum kulağınızı çınlattım biraz forumda :) vatan sevgisi imandan gelir bilirsiniz ,yeri geldimi anadan yârdan önce gelir..memleketimizin her köşesi güzel insanlarla dolu tabi,Rabbim sevdiklerimiz, değer verdiklerimizden ayırmasın bizleri.

Üst Alt