Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
"BİR YETİM'DEN BİR YETİM'E!.."

Miraç Emir Binbaşı Anlatıyor ???????? :

"Operasyondayız.
Bir çocuk koşa koşa geldi, arkasından dedesi ve nenesi tutmaya çalışıyor, tutamıyor...
Kollarını açmış bana koşuyordu. Önce sarıldı, dizlerim üzerine çöküp, sıkıca ben de sarıldım heyecanla...
...
Bir şeyler söylemeye başladı. Ellerini açıp:
'Muhammed'
diyor!
Tebessüm ediyordum, ama çocuğu anlayamıyordum. Yine aynı cümleleri kuruyor, gözlerinden yaş akıyordu; ama mutlu görünüyordu.
Yine anlamadım.
3. defâ yine aynı cümleleri kurdu. Geriye dönüp askerlere seslendim; 'Dilinden anlayan var mı?'
Bir ses;
'Ben anlıyorum komutanım'
dedi.
Yanıma gelip çocukla konuştu. Çocuk ona heyecanla bir şeyler anlattı, gözlerinden yaş akıyor...
Sonra Abdullah uzmanın da gözleri yaşardı.
'Komutanım çocuk anne babasını, ablasını ve 2 abisini hava saldırısında kaybetmiş, sonra hergün duâ etmiş, 'Bissürü duâ ettim' diyor. Hastaneden çıktıktan bir süre sonra da, rüyâsına Efendimiz Hz. MUHAMMED (s.a.v) girerek kapılarını çalmış ve:

'Ordum la geleceğim çocuk, sil göz yaşlarını'
demiş.
O gün bugündür çocuk hep bizi bekliyormuş.
Çocuk ta bana: 'Ne olur komutanım Efendimiz'e söyle çayımız ekmeğimiz var, bize gelsin!
dermiş.
Ağlayarak benden istediği buymuş!
Çocuğa cebimden çıkarıp bayrağımızı verdim.
Cebimde taşıdığım o bayrağı operasyondan aylar önce bir cuma namazı çıkışı, 75-80 yaşlarında bir amca, bana sarıldı Arapça duâ edip sonra,Türkçe:

'Hz. Muhammed s.a.v efendimiz size duâcı. Bunu cebine koy evlat!'
Etrafı yeşil siyah işlemeli avuç içi kadar Türk bayrağını verdi ve şöyle dedi:
'O emanettir evlat! Bir yetimden bir yetime!'
dedi.
...
Anladım ki, benim iki kutsal görevim varmış. Allahıma şükür emâneti yerine teslim ettim ve o zaman daha iyi bir anladım, biz İslam'ın son umuduyuz ve biz seçilmiş bir milletiz..."
...
Rabbim, sen İslam'ın Son Ordusu olan Türk Ordusu'nu muzaffer eyle... ????????

Sait Başer

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
????
Amin amin amin????

Üst Alt