Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

narı_ask

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
[span=coral][GLOW=orange]Su&
bilirim adın aşk'tır yürek lügatinde. adın sevda, adın tutku belki de& hayatın dokunduğu her yerdeki lütufsun, vazgeçil(e)mezsin.
su..
içindeyim bilirim; içimdesin. hücrelerim seninle can'a yakın olur. dokunduğum her yerde, can'ı dokursun gergefime. avuçlarımdasın bir hayrat önünde. avunuyorum deryadan uzaklığıma rağmen, her damlanla.
su, içimdesin; içli içli ağlayışımdasın belki de& ağlayış sebebimsin.içimin ateşi çöl misali, ölürüm "su" diye diye..korkarım, ölümüm su-suzluktan olur diye.
şimdilerde, "su" der susarım&
bir sessiz sebil olurum yoluna, var'ımı varlığına feda edeceğim diye söz veririm.
su&
"derya içreyim, deryayı özlerim"
su, bana yakınlığını fısıldasana, içimde kaynasana!
kaynasan da, varlığını görsem zahirde,
buhar olsan da "yok" olmazsın bilirim; erersin semaya, sonra unutmazsın arzı, vefalı olursun&
su, "aşk" derim adına bilmem razı olur musun?
vasfın geri kalmaz aşk'tan, aşk'ın senden. tam-amlarsınız birbirinizi, varlığınızla ayakta duran alemde. fena olursunuz birbirinizde; fena olur alem hatrınıza bir'de &
su..aşk!
aşk&su!
cemal yakışmaz başka iki kelimenin yakınlığına;
bu kadar cem olmaz başka ikilik, bir'de!
su, bilir misin sen bizi,
bir ümmet düştüğü su birikintisinde "su" diye sayıklaya sayıklaya can çekişiyor; düştüğümüz çukurda bulanık rengin. fena olduğumuz alem, bir çukurdan ibaret&
su, aşk'ımız senden ayrı düştü; biz deryadan..
iktibas eyledim
[/GLOW][/span]

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
güzel paylaşımdı yüreğine sağlık...

Üst Alt