Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Değerli güzel kalpli bilal abimiz olan Bir_Katre kardeşimizin ruhuna birer fatiha okuyalım inşallah.Abim nur içinde yatasın mekanın cennet olsun.Peygamber Efendimiz(s.v.a)e komşu olasın inşallah.(amin)
0.jpg

gul_resimleri.jpg

seni_ozledim1.jpg
" type="audio/mpeg"> ​

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun canım vesile olduğun için gerçi unutulmuş değil Rabbim mekanını cennet eylesin Peygamber efendimize yoldaş eylesin inş..Rabbim ailesine ve sevenlerine sabır ihsan eylesin inş..Şahsen tanımıyordum fakat okadar güzel paylaşımlara vesile olduki Rabbim kendisinden razı olsun..

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Allah razı olsun kardeşim bu güzelliğe vesile olduğun için haklısın acımız çok taze onun gibi bir insanı unutmak zaten imkansız birşey MEKANIN CENNET OLSUN BİRTANECİK ABİMMMM seni çoook özledim:(

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Canım kardeşim..kendisini çok yakındanda olmasa tanımıştım..yüreği güzel insan..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..Allah ailesine sevenlerine sabır versin...
Bütün samimiyetimle söylüyorum;seni hiç unutmayacağım...:ağlıyorum:

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Can abim en son konuşmamızı hiç unutamıyorum bana iyiki seni eklemişim iyiki seni tanımışım dedi benim ondan başka abim yoktu olmayacakta bir tanem abim iyiki tanımışım seni nur içinde uyu en güzel cennet bahçelerinde inşallah dualarımız seninle ne dedin sen PES ETME SABRET GÖNÜL SABRIN SONU SELAMETTİR sabretmeye çalışıyoruz...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
insaALLAH nurLar ve meLekLer icinde'dir...
daha fazLa bir$ey söyLiyemiyecegim...

duá iLe...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Rabbim mekanını Cennet eylesin.Onu unutmadık ve unutmayacağız.Ayrıca Sümeyya kardeşimizden de Allah c.c. razı olsun.Kalbinde ki sevgiyi ve güzelliği daim etsin Rabbim.Amiin.
NUR İÇİNDE YAT BİLAL KARDEŞİMMM.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Dualar hep seninle bak abim.Nede güzel kardeşliğin vardı:agla: bu kardeşliğin hiçbirzaman unutlmayacak.
Hafiif sıkıntımda bile hemen anlar moralimin düzelmesi için ne çabalar gösterildi.o dualrını herşeye bedeldi gerçi.öz abimin adıda bilal onu öğrendiğinde ne güzel ikinci bilal abin oldum demekki demişti.Bana ilk kamera açtığı günü hiç unutamam.Kendisi tek açmışdı."şimdi sen beni görüyosun utandım,heyecanlandım." demişdi.kıpkırmızı olmuşdu yanakları.yüzünden tebessüm hiç eksik olmamıştı.canım abimmm can abim öz abim nur içinde yat mekanın cennet olsun. herzamanki gibi dualarım hep seninle yine.hiç eksik olmayacaksın dualarımdan.Dediğimiz gibi bizimki gerççek kardeşlikdi.Ve ben abimi çokkkk seviyordum.Halende Rabbim için çok seviyorum.Seni birkez daha rahmetle anıyoruz abim

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
kardeşim böyle bir sayfa oluşturdugun için Allah razı olsun senden...

Rahmetli abimizinde Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah..
Abimizi çok tanımasamda iyi oldugunu söylemişlerdi...
Ailesine ve sevdikleri sabır ihsan etsin Rabbim inşallah...

Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn. Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în. İhdinas-sırâtal müstekîm. Sırâtallezîne en’amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray

Üst Alt