Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Yok yahu sapa saglam bi is. Ben bayramda dedemlerin ninemlerin ellerini öpemedim benim torunlara nasip olur insaAllah :)

Velhasil bugün gercekten cok laf yaptim. Kusuruma bakmayin. Simdi cikmam gerek. Hayirli aksamlar insaAllah. :)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Yok yahu sapa saglam bi is. Ben bayramda dedemlerin ninemlerin ellerini öpemedim benim torunlara nasip olur insaAllah :)

Velhasil bugün gercekten cok laf yaptim. Kusuruma bakmayin. Simdi cikmam gerek. Hayirli aksamlar insaAllah. :)

dede olunca muhtemelen emekli olmuş olacaz. üç kuruş emekli maaşı ile bide torunlara falan harçlık verirsek nası geçincez:)

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
dede olunca muhtemelen emekli olmuş olacaz. üç kuruş emekli maaşı ile bide torunlara falan harçlık verirsek nası geçincez:)

Eyvahlar olsun onu hic düsünmedim :) Bizde sekerle kandiririz ufakliklari.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
eskiden ne güzeldi ya köyde:) nuhun ankara makarnasının poşetini alırdık.. dizleri ve arkası yamalıklı pantolonla mahallenin çocukları çıkardık köyün sokaklarına.. burnumuzu çeke çeke:) ha arada burnumuzu kolumuza silerdik:) güneşte vurursa zümrüt yeşili kollarımız kayiş gibi parlardı:) para veren evlere iki üç defa uğrardık ama her seferinde para vermezlerdi:):) ah çocukluk ah:)

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Bizde kücükken 4 bazen 6 cocuk kapi kapi dolasirdik. Hatta bir bey amca vardi ne zaman ona gitsek hep derdi ' benim cocuklarim gelmis, bayram oldugunu asil simdi anladim ' derdi. Simdi ne zaman onun yanina gitsek hep o günleri anlatir. Sonra biz bücürlerde bayram harcligimizi bir birine katar hepsinide ayni günde seker cikolata mevsimine göre de dondurmalara harcardir. Bencede ah cocukluk ah :)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
sen zaten çocuksun bE:) çık bu kurbanda:()

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
yani çık şeker topla dedim:):)

yok yaşlı değilim ama şeker toplasam bana gülerler:) vermezlerki:)

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
sende çocukların arasına katıl anlamazlar arada kaynarsın:)

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
yani çık şeker topla dedim:):)

yok yaşlı değilim ama şeker toplasam bana gülerler:) vermezlerki:)

Bana gülmezler yani öylemi. Hem toplamaya gerek yok ben zahmet etmem yigenlerimi kandiririm onlardan alirim... :)

Üst Alt